13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Muška

Ahojte. Prajem vsetkym kockam krasny a uspesny 1.jarny den:)
Som rada, ze je niekto pripojeny. Mne dnes tiez vaha stagnuje, ale ide mi tu telerano a tam hovoria, ze tento vikend bol tazky pre telo s velkym rizikom priberania, ale kto to vydrzal a neprejedal sa zacina mu velky tyzden s lahkym ocistovanim a chudnutim. Takze damy :) aj hviezdy su pri nas:) :) :)

sisa279

Lutska aj na Slovensku je dnes konečne krásny deň.. veď dnes je prvý jarný a jasné že každé kilečko sa počíta..to je tá správna motivácia prečo "nezhrešiť" a vydržať..

Lutska

Dobre ranko :-)
Dnes mi vaha stoji, ale aj tak je to uzasne zbavit sa 2,5kg za 3 dni. Hura do dalsieho dna. :-) A dnes aj s cvicenim. :-)
Inac, v Londyne ma byt dnes slnecno a 15 stupnov....zeby konecne jar? Kraaaasny den je pred nami.

sisa279

Dievčence čo sledujem zatiaľ sa držíme.. to je super..čo sa týka toho octu..je to pravda..a komu vadí piť octovú vodu, môže si to robiť s citrónovou šťavou./keď nemáte čerstvú, tak stačí aj tá kupovaná v takej žltej umelej flaške/. No našu dietu by som zhodnotila zatiaľ asi takto : za tieto 3 dni sme komplet vyčistili tráviaci trakt /preto nám každej išli tie kilá tak rýchlo dolu ale hlavné je to, že nás to motivovalo aby sme sa nevzdali :-D / a kilečká, ktoré pôjdu dolu odteraz už bude úbytok na váhe !!! či máte iný názor?

Lutska

Muska...ja tiez uvazujem, ze ak sa mi podari schudnut 7-8kg, tak este takych 7 dalsich by bolo dobre zhodit. :-) Myslim si ale ze by trebalo dat taku tyzdennu pauzu a potom sa do niecoho pustit znovu....
Jablcny ocot je super vec, do vlaznej vody rano na lacno jednu polievkovu lyzicu....nemusi byt jablcny, moze byt hocijaky ovocny!