Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
ahojte dnes rano som o 2,7 kg lahsiaaa SUPER,tesim sa s toho velmi.Na ranajky som mala hrusku, no moc som si nepochutila.Lutska gratukujem k zhodenim kileckam :)
Dobre ranko :-) Co dobreho mate na ranajky? Ja si dam jablcka. :-)
Ako sa citite? Ja sa citim lahsia. :-) A stastnejsia, lebo mam o 2,5 kg menej ako na zaciatku. :-)
kocky zvladli sme to.... A zajtra nam zacina 3 den :) Dobru noc.
tak baby dnesok je za nami :-) nieze budete po nociach brakovat cladnicky! :-) dobru nocku prajem a piseme si zajtra :-)
Moj ma aj teploty, aj hnacky...chudatko male, nic dnes nepapkal....asi so mnou suciti ;-)
Prajem kazdemu dobru noc....a zajtra nech sme take silne ako dnes!!! Sikulky!
Ahoj Lutska. Choroba je neprijemna vec, moj je tiez, ale take sopliky, kasel, bez teploty. Riesim to sirupom z materinej dusky, cajom z cibule. Napriek tomu, ze mna z neho napina, jemu chuti:)
Podla mna cvicit treba, aspon nieco. Ja idem na pol hodku na steper, Brusaky sa tiez hodia, robievam taku sustavu cvikov na hlboke svalstvo na podporu chrbtice. Cvicia to ludia so skoliozou. Ja som tento problem v puberte mala a nezabudla som to. Vajcia som uz zlupla, takze na dnes koncim. Este samozrejme caj.
Gratulujem Muska...aj ku zhodenemu kilecku aj k pevnej voli. Len tak dalej. :-) Ja si idem dat vajicka varit len teraz.
Ja viem ze neprijimame vela kalorii, ale ja som presvedcena ze SCHUDNEME a potom nechcem mat ovisnute brucho a vsetko....a cvicenie mi dava pocit ze pre to robim vsetko co sa momentalne da. :) Dnes som ale vycerpana, maly mi dal zabrat, je chorucky. :-(
Ahojte. Tak po dvoch navstevach u sestry a mamy som tu a NEPORUSILA som! Neviem, ci to zo mna tak vyzarovalo, ale nikto ma ani k nicomu nenutil:) Vajicka mam uvarene uz od 19,00, mam hodinovy posun. Strasne sa na ne tesim, ako nikdy:) Tie su fakt dobre, nemaju ziadne kalorie a zasytia:)
Rano som mala o kilo menej. Po tom co mi mesiace stagnuje vaha som bola uplne stastny clovek. :)
ani ja necvicim..zacnem az po diete...podla mna je v tejto diete dost maly energeticky prijem..
ja necvicim vobec,aspon zatial