Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
silvi v pohode ťa berieme/ak teda môžem povedať aj za ostatné/ si síce už na 10 dni, ale to je pre nás dôkaz, že treba vydržať a "nezhrešiť"..
Ahojte kočky. Chcela by som sa k vám pridať až ma zoberete medzi seba. Som rada, že niekto diskutuje o tejto diete. Moja kamoška ju držala a bolo to na nej neuveriteľne vidno a preto ma naštartovalo.Ja som už na 10 dni a cítim sa výborne. Síce som schudla len 3 kg ale už som vymenila nohavice za menšie.Cítim že som schudla hlavne na veciach. Včera som mala mliečny deň ten je asi najhorší a ešte k tomu bola nedeľa. Ale vydržala som to. Prajem Vám slnečný deň.
Nie je to lahka dieta, tak sa necudujem ze nas ostalo menej. :-) Ale my to vydrzime. Uz sme vydrzali 3 dni, skoda by bola to porusit. :-)
Muska...asi mas pravdu s tymi lekarmi...ved uvidime ako sa budeme citit po 13tom dni. :-)
No muška neviem neviem či nás neostalo už len 5 ,/ ty, maťaBB, tany, lutska a ja /aspoň tak mi to pripadá, ale možno gabika nemala čas cez víkend napísať ako pokračuje a no a bebuska si dáva reparát :-D..
Ahoj Lutska. Ja nepoznam tu dietu, tak neviem. Mne tato vyhovuje, tiez bolo na nu kopu zlych komentarov. Mame tu medzi nami lekarku, ktora ju robi, spytajme sa jej. Rady od niekoho, kto len teoretizuje... Ved lekari neodporucaju ziadnu dietu, oni beru do uvahy vzdy len extremne pripady, napr. ze toto budes drzat pol roka. Kto chce si to moze nazvat uprava stravy a bude sa mu lepsie spavat:) Podla mna je horsie riziko byt obeznym. Ked si to clovek pozrie, co by mal do seba dostat vitaminov, mineralov, bielkovyn a sacharidov a tukov tak by musel zjest denne asi 20kg jedla:) Ludske telo si vie poradit s takouto zmenou. Volakedy ludia mali 40 dnovy post a boli zdravi ako repa:)
sipocka, my držíme 13 dňovú mliečnu dietu...Dnes je to 4 deň.. ak chceš vedieť čo to je, pozri si to /momentálne/ na 8 strane. Ale doporučovala by som, ak by si si našla parťáčky, a začali by ste to držať spolu v jeden deň,tak ako sme sa tu našli my.. Pôjde Vám to ľahšie, keď sa budete psychicky podporovať ...
Tak dievčence ak sú nám aj hviezdy naklonené, tak to je niečo úžasné..Ďalšia pozitívna správa pre náš mozog, že to dokážeme :-D
ahoj chcem schudnut aj ja ale neviem ako mam začať poradte mi prosim
VYborne Muska...som vravela ze to bude dnes krasny den. :-)
Hmmm...ak sa druhe kolo tejto diety neodporuca, mozme skusit tu 20dnovu (potom tyzden pauza a potom dalsich 20 dni0...cital niekto o nej? Tu na fore je o tom vela zlych komentov, ale ja si myslim ze ked zvladneme tuto mliecnu, ta 20 dnova bude pre nas gombicka.
muska :
2.kolo neodporúčajú lekári...