Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Urcite to zvladneme. :-) Ja len neviem ci sa pustim do cvicenia aj dnes, lebo po vcerajsku ma boli cele telo. :-)))
Cvicite kazdy den?
Chystam sa varit vajicka, uz len 11 dni je pred nami.... Myslim ze to zvladame super
no vidíš.. aj v tom si sa prekonala.. no musím na chvíľu pustiť na pc deti.. bo mi tu stepujú.. tak sa drž..
no ako tie vajcia su aj pre mna problemom..ale tak som ich nakoniec zlupla :) ale tie mi asi najviac vadia v tom jedalnicku...
prečo, myslím si, že to si jedno jedlo odoprieš, alebo si topusnieš časovo ako sa tebe hodí /teda odstup 3 hodiny dodržíš/ je na tebe...Ja po tom šaláte zase nemám chuť na tie vajíčka, tak ja vynechám asi tie..
no je sobota a ja spim cez vikend dlho :) vstala som o 9tej a hned som si dala tvaroh...:) nie je to spravne ale kvoli jedlu ja vstavat nebudem :)
mataBB takže ty si vlastne jedno jedlo vynechala ano? no ved čo ak to vydržíš v pohode ..
ja uz som vajcia akurat zjedla, lebo som to mala cele poposuvane o hodinu skor, nakolko o 7 som este spala, tak som si dala prve jedlo o 9 tej :) tak sa snazim aj napriek tomu dodrziavat 3 hodinovy odstup :)
Ahojte, ja som si urobila o 4 ten kapustový šalát a vôbec necítim hlad. Fakt ma super zasýtil..doporučujem vyskúšať..idem si rýchlo uvariť čajík, nech doplním tekutiny..Dúfam, že večer sa ozvú aj ostatné naše spolubojovníčky ..:-D Zatiaľ sme jedničky..
je dobre mat psychycku podporu aspon takto na nete...hned sa dieta lahsie drzi. dakujem vam!