Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
nie v pošte ale počte..chybička se vloudila :-D
Ahojte bojovníčky.. niečo som mala s netom a nemohla som sa do teraz od tej 12 prihlásiť... ani neviete ako sa teším, že nám to tak fajn ide..Bože keď si predstavím tú grilovanú papriku.. no už aby bolo leto.. ja ju robievam v pošte cca 20ks na večeru / a aj to je málo/ . Najprv vyberiem žilky s jadierkami, potom ju trošku z vnútra ovegetím, do šunky zabalím trojuholník syra, vložím do papriky a dám prikryté do rúry / dá sa to robiť aj na panvici, ale pri tom počte je to rýchlejšie v rúre /...
Bebuska, a schudla si nieco ked mas skoro kazdy druhy den iba mliecny? :-))) Ale ty ani velmi nepotrebujes, takze u teba je to v pohode brat to tak zvolna. :-) Drzim palce dotretice.
Takže , môj ZASE prvý deň :D našťastie ma zatial nič iné neláka, len mliečko pijem. Ako motiváciu som si dala na tapetu do mobilu fotku jednej štíhlej herečky v plavkách a vedla nej je jedna plnšia škaredá žena. Povzbudzujúce , nie ? :D
Tiez som pocula ze po tridsiatke sa chudne ovela tazsie :-( Ale co uz, my to zvladneme. :-) A pri tejto diete mam pocit ze sa to zhadzovanie kil konecne pohlo, parada. Dnes mam pocit ze som omnoho lahsia, dokonca som mala dnes na sebe jarny kabat ktory mi bol velmi tesny este nedavno. :-) Lalala...svet je krasny :-)
a inak aj ja milujem grilovanu papriku..tu si tiez niekedy urobim :)
no nakrajam na kolieska cuketu, rajciny, dam to na tu grilovaciu panvicu..tie rajciny pustia stavu takze sa to ani nejak nepripaluje alebo co..osolim a potom dam na cuketu roztlaceny cesnak na koniec...pripadne nieco zelene ak mame doma, nejaku bazalku alebo take nieco..podla chuti :) ja som dost zeleninova takze mne to chuti :)
Ako si to pripravujes, MataBB? Ja som mala vcera cuketu nasucho na panvici, ale hnus. Nejako bez chuti. Zboznujem grilovanu papriku, volakedy som ju robila plnenu fetou a kockami cierneho chleba s olivovym olejom. Ale to je kalorii na dva dni, takze nic:(
ja som jedla grilovanu cuketu a rajciny bez oleja :) mnam milujem to..:)
tiez si pojdem uvarit kavicku a o 4 budem mat ovocny salat :)
drzte sa, ide nam to :) sme hviezdy :)
Ozaj, dnes som sa rozpravala s jednou "babickou" na ihrisku (vyzerala vyborne, krucinal), ktora mi hovorila, ze jej odporucila tuto dietu gastrolekarka, lebo musela schudnut pred operaciou chrbtice, inak by skoncila na voziku. Za mesiac schudla 15kg a dalsich 15 po operacii, lebo by sa nemohla postavit na nohy. Citila som sa pri nej ako mech:( Ale povzbudilo ma to do dalsieho boja. :) :)