Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Muška myslím že pribináčkom nič nepokazíš, mne tvaroh tiež nejako extra nechutí určite ho tiež niečim nahradím..
A este... ja som to uz tusim pisala, ale namiesto tvarohu mozes si dat cottage cheese. To jedia kulturisti, ked rysuju na sutaz... Volakedy som mala dobre info z tejto oblasti:) :) :)
Neviem, mne sa ten termix nezda. Tam je kopec muky, kto ma celiakiu to nemoze jest. Ja som si dala namiesto toho pribinacika, ten je bez muky.
Idem si dať jablčko, večer si dám mlieko. Maťka skús si dať radšej termix ak ti tvaroh nechutí.
ja tam mam tvaroh, ale ja som uz videla viac verzii tejto diety...to je aspon dokaz ze si to mozme obcas aj povymienat :)
Ahooojte. Nejako mi haproval internet, alebo co, ale sa mi zda, ze aj Sisa tu nieco take pisala... Poviem vam, dnes je to fakt narocne. Ked som videla na vahe, ze dnes je to jedno jablko, oci sa mi otocili stlpkom... :) A ked som si precitala o tej plnenej paprike... Sisa, toto si musime zakazat, lebo sa mi hned zbiehali slinky. Uplne uz cakam kedy bude 19,00. Este dotaz, ja mam vo svojom rozpise na dnes 10 dkg sunky, pisete o tvarohu...
tany tak si nedavaj tvaroh ale urob si nejaky lahky zeleninovy salat, ale urcite nieco zjedz
baby co mi mam dat vecer miesto tvarohu? nemam ho moc rada, tak by som si chcela dat nieco co mi viac chuti ale neviem co je taka vhodna nahrada :) poradte
Ahojte parťáčky, tak ja som mala dnes dosť ťažký deň. Nedodržala som jedálniček, na návšteve to proste nejde no snažila som sa jesť čo najmenej. Neviem čo by som si mala dať na večeru, budem rada ak mi poradíte. Dnes som papala, 9:00- pol rožka z maslom a šunka,12:00 zeleninová polievka, 15:00 kuracie mäsko ... ďakujem za rady :)
Ale dnes to mame trosku tazke, ze? Takmer nic poriadne sme nejedli....mna caka teraz ovocie....jedno stredne velke jablcko....a potom vecer tvaroh :-( Ale mam super pocit zo seba, tak to vydrzim nech mam aj zajtra taku dobru naladu ked sa postavim na vahu. :-)
Muška neboj sa, za chvíľu budeš chodiť zo zdvihnutou hlavou a úsmevom na perách a každý ti bude závidieť :-D. Mne je inšpiráciou moja mama.. Bude mať 60, ale nikto jej neháda viac ako 46. Vyzerá mlado aj v tvári, žiadne vrásky postavička ako lusk... Má to v génoch/dedko vyzeral vždy mlado/ a vždy mi hovorila, že pija veľa vody, alebo minerálky a aj tvár si osviežovala v lete minerálkou.. Ach tak tajne dúfam, že aspoň čosi som v tomto po nej zdedila...