13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Lutska

ja si dam tu salamu tiez dnes na veceru, pozrela som viacero stranok a vsade je salama dnes na veceru. :-) To je ale prijemna sprava. :-) Mnam, tesim sa.
V stredu sme v polke a potom to uz pojde rychlo. :-) Aspon dufam.

Lutska

To je jediny rozdiel....ty mas dnes dietnu salamu na veceru (nie sunku :-))) zajtra na obed tvaroh, a my mame dnes na veceru tvaroh a zajtra na obed dietnu salamu.

Muška

Este raz som to pozrela, ci som blazon, ale vazne tam mam sunku. Ale zajtra zeleninu. Dufam, ze robim to co vy, pozrite si prosim stranku, ktora sa vygoogli ako druha ak si zadate 13 dnova dieta.
Kolko nas vlastne je?

Lutska

Ja si dam cottage cheese namiesto tvarohu. :-) Takze ty mas sunku Muska? Joooj, zavidim. :-) Ale nie, ja mam myslim nejaku salamu zajtra. :-)
A je pravda ze podporovat by sme sa hovorenim o fajnotkach nemali. :-) Hlavne v taky tazky den. :-) Ale my sme silne, zvladneme to. Ja som si dnes kupila nove tricko, taku som mala zo seba radost. :-)
A Tani, ja by som si dala len 100g zeleniny. A zajtra pokracuj normalne podla jedalnicka. :-)

Muška

Ten tvaroch je taky suchy, tazko sa hlta:) Jogurt je podla mna uplne v pohode, len budes musiet ist skor spat, bude to asi hladne:) tam ide zrejme o ten bielkovinovy vyrobok, taky co ta zasyti. Uz rozmyslam, co povie zajtra vaha...