Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

Presne tak. Po 13 dňovej môžeme začať 90 dňovú... ja som ju už raz držala no trošku viac drastickejšie ako držia všetci ostatný..
1 deň, bielkoviny
2 deň, zelenina
3 deň, sacharidy
4 deň, ovocie
3x do dňa jesť len to čo je povolené daný deň... za 20 dní som schudla 10kg, no po 2 rokoch som nabrala všetko naspať, mala som sa až moc dobre... :( no už stým je koniec :)

Muška

To je jedno, ze sme blaznive. :) To nikto nebude vidiet co sme robili, ale ako vyzerame, to uz hej:) Ja by som chcela to este otocit. Asi si dam jeden den ked pojem uplne vsetko a potom, ked mi bude zle sa pustim do toho. Osobne radsej taham, ked uz som rozbehnuta ako este raz zacinat. Nech motivacia nevyprcha! Za chvilu je velka noc a budeme chodit bez bund, damy:) Tak pozor na to. :)

Lutska

chces ist rovno na 26 dni? alebo si dat pauzu na tyzden a potom dalsich 13....niekde som pocula ze je dobre robit pauzu medzi dietami aby boli ucinnejsie. Ten tyzden sa samozrejme netreba obzierat. :-)

Tany

Matka je možné že ste to rozoberali ja úplne všetky príspevky nečítam.. :) Tak ako vidím je tu viac šialených ľudí zažratých do chudnutie :)

mataBB

tany uz sme to tu rozoberali a myslim ze sme boli minimalne 3, ktore chcu dat aj druhe kolo :)
haha my sme sibnute ale nevadi, aspon budeme dobre vyzerat :)

Tany

Lutska... ďakujem za radu uvidím na čo budem mať chuť, možno si dám moju slávnu mrkvičku :) Ja sa tiež riadim diéty ktorá je na začiatku tejto témy.
4 deň sa blíži ku koncu, mám chuť si z 13 dňovej diéty urobiť 26 dňovú, čo vy na to? Pridal by sa niekto ku mne?

Lutska

Ja som to okopirovala z predoslej diskusie. Asi tam mal niekto chybu. Ale myslim si ze je to uplne jedno. 100g je 100g :-)))
Ale baby, strasne sa tesim ze to vydrzime a budeme o 7-8 kg lahsie. :-) A potom este trosku zabojujeme a mame to vyriesene pred letom!
Ja si dnes zacvicim, dam si 30 minut na steperi a potom taka rozohriata brusaky a trosku na lopte pocvicim...a pritom budem pozerat panelak alebo superstar na nete. A zajtra rano, dufam ze dalsie kilko dole. Juchu. :-)

sisa279

Ja sa držím dievčence toho, čo tu Lutska napísala ten rozpis na začiatku tejto témy.
No tak dnes ti mušky budeme potichu závidieť my a zajtra ty nám..Ja som si už dnes dala svojich 15 minút cvičenia...Hneď sa mi viacej do toho chce...