13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

Presne tak. Po 13 dňovej môžeme začať 90 dňovú... ja som ju už raz držala no trošku viac drastickejšie ako držia všetci ostatný..
1 deň, bielkoviny
2 deň, zelenina
3 deň, sacharidy
4 deň, ovocie
3x do dňa jesť len to čo je povolené daný deň... za 20 dní som schudla 10kg, no po 2 rokoch som nabrala všetko naspať, mala som sa až moc dobre... :( no už stým je koniec :)

Muška

To je jedno, ze sme blaznive. :) To nikto nebude vidiet co sme robili, ale ako vyzerame, to uz hej:) Ja by som chcela to este otocit. Asi si dam jeden den ked pojem uplne vsetko a potom, ked mi bude zle sa pustim do toho. Osobne radsej taham, ked uz som rozbehnuta ako este raz zacinat. Nech motivacia nevyprcha! Za chvilu je velka noc a budeme chodit bez bund, damy:) Tak pozor na to. :)

Lutska

chces ist rovno na 26 dni? alebo si dat pauzu na tyzden a potom dalsich 13....niekde som pocula ze je dobre robit pauzu medzi dietami aby boli ucinnejsie. Ten tyzden sa samozrejme netreba obzierat. :-)

Tany

Matka je možné že ste to rozoberali ja úplne všetky príspevky nečítam.. :) Tak ako vidím je tu viac šialených ľudí zažratých do chudnutie :)

mataBB

tany uz sme to tu rozoberali a myslim ze sme boli minimalne 3, ktore chcu dat aj druhe kolo :)
haha my sme sibnute ale nevadi, aspon budeme dobre vyzerat :)

Tany

Lutska... ďakujem za radu uvidím na čo budem mať chuť, možno si dám moju slávnu mrkvičku :) Ja sa tiež riadim diéty ktorá je na začiatku tejto témy.
4 deň sa blíži ku koncu, mám chuť si z 13 dňovej diéty urobiť 26 dňovú, čo vy na to? Pridal by sa niekto ku mne?

Lutska

Ja som to okopirovala z predoslej diskusie. Asi tam mal niekto chybu. Ale myslim si ze je to uplne jedno. 100g je 100g :-)))
Ale baby, strasne sa tesim ze to vydrzime a budeme o 7-8 kg lahsie. :-) A potom este trosku zabojujeme a mame to vyriesene pred letom!
Ja si dnes zacvicim, dam si 30 minut na steperi a potom taka rozohriata brusaky a trosku na lopte pocvicim...a pritom budem pozerat panelak alebo superstar na nete. A zajtra rano, dufam ze dalsie kilko dole. Juchu. :-)

sisa279

Ja sa držím dievčence toho, čo tu Lutska napísala ten rozpis na začiatku tejto témy.
No tak dnes ti mušky budeme potichu závidieť my a zajtra ty nám..Ja som si už dnes dala svojich 15 minút cvičenia...Hneď sa mi viacej do toho chce...