Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
caute baby ako to ide?
ja som vcera zhresila s tym vinkom, lebo sme mali navstevu ale dnes uz dodrzujem :)
Ahojte kočky dnes som navarila chlapom Zelerovú polievku som zvedavá či mi ju budu jesť ....
Dnes som si kúpila krevety-lúpané varené... nemá niektorá z vás nejaký dobrý recept na ich prípravu ? Prosím :)
hassy vyborne, je nas o jednu viac :)
urcite mozes nahradit maso sunkou aj rybou..ja napr ryby jem viac ako maso a aj pocas tejto diety si ich pripravujem, samozrejme snazim sa ich upravit dietne
Ahoj Hassy, drzime ti palce. Kilecka idu dole, ale treba dodrziavat jedalnicek. Podla mna mozes hocijaku chudu salamu alebo dietnu sunku. Aj tuniak je fajn pokial nieje v oleji. :-)
ahojte kočky ja sa pridávam ku vám od dnes, už mám za sebou prvú dávku mlieka :)
chcem sa spýtať že čo si myslíte keby som nahradila mäso nejakou diétnou šunkou/salámou, resp tuniakom vo vlastnej šťave? jednak mne moc mäsko nechutí a na intráku ho ani nemám ako nejak kvalitne spracovať :(
inak na začiatok mám 168/69..uvidíme ako to bude na konci :)
super všetkým gratulujem ku zhodeným kilečkám.. dnes budem mať frmol, rýchlo varím obed a o 10 idem s chalanmi na futbal.. Mliečko mám za sebou, aspoň sa dnes trošku odľahčíme od tej zeleninky a ovocia..držte sa..
Dobre ranko a krasny vikend. :-)
Hlasim ze som lahsia o pol kila. :-) Hura na mliecko dnes. Mne to celkom vyhovuje, tak dufam ze to zvladnem. :-) Prajem vam vela pevnej vole a vydrzat, uz mame 9ty den!!!
Na zdravie Mati :-) Daj si aj na nas. :-)
baby, nech mi to panboh odpusti ale pijem vino :)
prvy prehresok :( ale sak zajtra je len mlieko :)
podla mna kolko chces...hlavne ze je to nesladene