13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Muška

Mati, vcera som bola so sestrou po tyzdni a ta to hned komentovala, ze som sa nejako zmensila. Tak celkovo som schudla. Tesim sa. :)Mne vela pomohlo, ze si tu s vami pisem a citam vase prispevky. Ked som mala aj zly den tak ma to povzbudilo.

mataBB

muska nic sa nedeje, kasli na to..z jedneho pohara sa neda pribrat, dobre, mozno to spomali cudnutie ale nepriberies z toho na 100%

ja neviem kolko som schudla ale vidim to a citim to a hlavne aj ostatni to vidia :)

Muška

Silvi, ja to vidim na pneumatike na bruchu. Boky a brucho mi uplne splasli, aj chrbat, vcera som mala nohavice, ktore som nosila pred porodom. Juuch.

Muška

Jaaaj, dievcata, vcera som zhresila smotanovym poharom v cukrarni:(, tak sa dnes vraciam k mliecnemu dnu a budem za vami jeden den zaostavat. Ale po vazeni som to nenabrala naspat dvojnasobne, takze bez paniky. Len si chcem pocvicit pevnu volu. Lutska, blahozelam a vo vsetkom s tebou suhlasim. Ja som tiez vcera bola v bundicke, ktoru som myslela, ze uz nezapnem a tiez mi plapolala na tele:) Ozaj, bavim sa na tom ako sa tu vyrojili vestkyne a dobre radkyne, ktore nam chcu pokazit usmev na tvari:) Hadam to pre rovnovahu v prirode nenaberu naspat (to co sme zhodili) :) Mozno by to chcelo viac sebadovery a optimizmu a pustit sa nieco pre seba robit, ako sediet pri PC chrumat hranolky a radit a prorokovat inym ako im to zle dopadne. Ozaj, vie niekto spocitat kolko sme dali dolu dohromady? Ja hlasim ubytok 4,5 kg

mataBB

silvus ver tomu alebo nie, ale ide dolu aj tuk....dokaz je velmi lahky...staci sa pozriet na prsia (napr ja) a hned vidim ze ich mam mensie v poprsenke..a kedze prsia tu tvorene tukom a zlazami tak asi nesli dolu svaly

Lutska

Silvus28...ak si si nevsimla, toto je tema o 13 DNOVEJ diete ktora slubuje schudnut 7-8kg. Kedze ju dodrzujem, popritom cvicim a pijem min 2 litre vody denne, myslim ze napredujem celkom dobre. Dalsie 2-3 kg dam dole v najblizsich 4 dnoch. :-)
VSETKYM ktory by mi chceli nechat odkaz o tom ako potom naspat priberiem odkazujem: setrite si sily, ja si dobru naladu a optimizmus pri chudnuti nenecham znicit teoretikmi v chudnuti alebo dokonca zavistou. :-)
Pre doplnenie, zacala som chudnut pred dvoma mesiacmi, mam dole 10 cm v pase a takmer 10 kil. :-) Myslim ze sa mi celkom dari a preto sa uz dalej nebudem zaoberat podobnymi komentarmi tipu: "budes potom sklamana"

silvus28

milá Lutska, nechcem Ťa sklamať, ale 5 kíl za 9 dní? Veď to je jasné, že si "schudla" vodu a svaly, nie tuk!!! Na jeden kilogram tuku totiž musíš spáliť navyše cca 28000 kJ (!!!), aj keby si nič nejedla a to je v danom časovom horizonte nemožné! Ver mi, trocha sa v tom vyznám...takže aby si po "diéte" nebola sklamaná:-(