13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

lienka401

dakujem za odpoved mati, rozmyslam nad tou dietou stale viac, do pondelka sa este rozmyslim. chcem sa este spytat, je treba dodrziavat presny cas, napr. rano o 7mej je treba zacat s ranajkami, to by cez tyzden nemal byt problem, ale cez vikend si mam nastavit budik, aby som isla podla planu?

Lutska

Sisa, gratulujem, plan si dodrzala a teraz ides dat dolu bonusove kilecka :-))) A ako si robis tu kapusticku? 100g je ale dost malo nie? Ja si davam miesany zeleny listovy salat, je lahky a mam pocit ze 100g ma celkom zasiti.
Nikki, dakujeme, snazime sa. Nieje to lahke, ale da sa to zvladnut. Ja cvicim kazdy 3ti den, 40minut na steperi a potom aspon 20min na fit lopte. Gratulujem, 13kg to je uspech dat dole.
Tany, dnes bolo 200g ovocia na ranajky. To aku velku mandarinku si mala? :-)))

nikki.7

ahojte bojovníčky...

čítam si vaše prípevky každý deň a len skláňam klobúk pred vami...

ide vám to perfektne,rozmýšlam,že sa v druhej vlne k vám pridám.

ja som zatial chudla len upravením jedálnička a cvičením, podarilo sa mi 13 kg,ale ešte by nebolo zlé aspon nejaké
2-3 kg.

Aj cvičíte popri tom,či stačí len tá diéta?

Tany

Dobré ránko.
Gabika gratulujem k zhodeným kilečkám, dnes idem do tesca na tvaroh :) ďakujem za typ.
Raňajky mám už za sebou dala som si mandarinku no moc som si nepochutila, bola nejaká divná ešte aj jadierka boli vnútri... teším sa na mrkvičku o 10:00

sisa279

Ahoj Lutska.. ja sa zase teším na zeleninu.. mám strašne rada kapustu, takže keď je zelenina, robím si stále dookola kapustový šalát a nemôžem sa ho dojesť :-D

sisa279

Ahojte dievčence... no ja som sa dnes odvážila a ďaľších 0,5 kg dole takže limit som splnila / 3 kg sú dole/ . asi mi tie včerajšie semiačka pomohli :-D ..Taká som rada, ma to teda riadne naštartovalo ..

Lutska

Dobre ranko vsetkym,
som rada Gabika ze si to nevzdala a dari sa ti. :-)
Moja vaha dnes zasa stoji, ale nevadi, citim sa skvele a lahsie, i napriek tomu co hovori vaha. :-) Takze celkovo mam 4kg dole a verim tomu ze sa to znova pohne smerom dole po tychto dvoch narocnych dnoch.
Takze baby, dnes ovocie a zaleninka, mnam, celkom sa na to tesim, hlavne na ovocie.

gabikia

Dobrý večer, nemám čas písať sem, no rada si pozriem Vaše pokroky a beriem ich ako motiváciu. Tak ako som sľúbila, aj ja od pondelka držím diétku a je to fajn, ani som neni moc hladná, dá sa to a dokonca mi to aj vyhovuje:-)Len ovocie o 16:00 - keď prídem vyťažená z roboty.. tak to je kruté:-)zajtra začínam 5.deń- neviem sa dočkať vajíčok so zeleninkou:-)Úbytok na váhe dodatočne dopíšem, lebo sa chcem vážiť ráno...nie však každé - to nie je dobré, keď človek zbadá rovnakú váhu...:-)Treba si uvedomiť, že tuk sme nabrali za dlhé obdobie a tak ho nemôžeme všetok zhodiť za 3 dni.Vážila som sa 3.deň ráno a mala som o 1,5 kg menej, veľmi ma to potešilo:-)Uvidím, ako to pôjde ďalej. Držte sa!
PS: V Tescu predávajú super tvaroh _TESCO 250g s obsahom tuku 0,5%, jemnučký- mňam- mám pocit, že je lepší ako cottage cheese:-)zajtra utekám do Tesca kúpiť.