Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
a kde je napisane ze nejeme po 16, 17 hodine
lienka urcite je vidiet vysledky..napr ja mam od piatku dolu 3 kg a ine baby co tu pisu tak aj viac...
dobry vecer, na tuto stranku som sa dostala iba nahodou, ale velmi ma zaujala ta mliecna dieta. je vsak treba pevnu volu, tak vam drzim velmi palce. sama by som si ju chcela vyskusat.je vidiet vysledky uz aj po tyzdni? dakujem
Dieta podla krvnych skupin je smiesna. To si najde clovek na nete vela odbornych clankov, ze je to len taka vlna. Da sa tomu nazov podla krvnych skupin a hned to vyzera "vedecky". Uz len cakam dietu podla kostnej drene, alebo velkosti zlcnika xi, xi. Ked ma niekto velku nadvahu a zacne pre seba nieco robit vzdy schudne. V tejto diete bez muky, cukru a mnozstva tukov je to jednoduche a jasne. Inak hore je CERVENYM, ze chceme len dobre rady k tejto teme...
MAta, ja som ju chcela odignorovat, ale suhlasim s tebou. :-)
leticia nikto sa ta nepytal na tvoj nazor..my tu drzime nejaku dietu a nemame zaujem a tvoje duchaplne rady
mojej mame trener spravil jedavlnicek a schudla za 10 tyzdnov 16kg, ale robil jej to podla toho aku ma rknu skupinu, nie ako co si podla vas myslite, ze je dietne.
uz sa tesime na zajtra, mamca sa dnes drzala perfektne, uvidim ako to pojde zajtra, na olovrant si dame zeleninovu polievku..inak budme papat surovu a veeelmi sa tesim na ovocie.
Zajtra nam zacina krasny 8 den.
Haha, ja satnik mam, len som sa zvacsila tak je nepouzitelny. Chudnem aj preto aby som si nemusela kupovat novy satnik, to by ma stalo kopu penazi :-))) Po porode som si ani vela velkych veci nenakupila, stale som dufala ze sa dostanem spat do povodnej vahy. Takze teraz som nesmierne vdacna leginam a volnym trickam.