Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Mati alebo Tany, a co sa tyka pitneho rezimu, okrem toho co je v jedalnicku, mozem pit aj cistu vodu alebo neosladeny caj kolko chcem? ci len presne to to co je v tom jedalnicku?
A Muska...parada tie zhodene kilka. :-) Tesim sa s tebou. :-)
Dievcata, ja mam za sebou uzasny den, bola som v parku s malym, hrali sme sa na slniecku, lezali na trave...parada. Neviem ci je to slnieckom, ale asi aj tymi stratenymi kilami, ale citim sa uplne uzasne. Dnesny jedalnicek sa mi podarilo dodrzat, dokonca sa mi tie 200gramove porcie zdaju velke. :-))))
Katyninka, gratulujem k piatemu dnu...len tak dalej a daj nam vediet ako ti to ide. :-)
Zajtra mliecko...preco nie? Budem ho pit s kavickou ako sa poznam...mnam. :-)
10 minútová zumba je za mnou, choreografiu už viem naspamäť už ju treba len opakovať opakovať a opakovať až kým nebudem mať svoju vysnívanú hmotnosť :)
Dievčence ako sa dnes držíte? Ja som vôbec neni hladná :)zajtrajší deň bude asi horší
Ahojte. Tak uz som tu aj ja:) Rano som mala fofry, naplanovala som si preventivku na gynde, aby ma nepochytil hlad, takze ja zvladam perfektne. A hlavne - nabrate kilo a este jedno k tomu dnes na vahe zmizlo:) :) :) Hura. Vdaka Lutska, ze som ti chybala. Inak, vsetci, ktori nie su medzi nami a motivuju sa tymito prispevkami - len odvahu. Nam sa dari a citime sa vyborne, mam pravdu?
lienka ja tiez cez vikend nevstavam kvoli jedlu..jednoducho mam o jedno jedlo v ten den menej
ja si myslim ze dolezitejsi ako cas je to, ze budes dodriavat ten 3 hodinovy odstup
ahojte, aj ja som sa dala na túto dietu, dnes mám 5 deň a ako som pozerala aj gabikia je na tom rovnako, mne táto dieta celkom vyhovuje len si musím dávať pozor na tie 3hodinové odstupy s jedlami. Inak sa cítim fakt skvelo, teraz už bude len najhoršie vydržať víkend doma :)tak všetkým držím palce!
lienka401... ja som cez víkend nevstával skôr, keď som vstala o 8 tak som si všetko posunula o hodinu :)
Lutska ja kapustu pekne na tenučko nastrúham a to potom vyzerá, že jej je veľa :-D a klasika. Teraz zo budem písať s iróniou /ale fakt všetkého strašne strašne máličko/:
4 zrnká vegety, 4 zrnká pr.cukru, 2 kvapky oleja a 2 kvapky octu..
Čiže klasický kapustový šalát..