13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Muška

5 kg bude dolu urcite. (No toto som si nikdy nepomyslela, ze niekedy vyslovim:))
Ja mam pilates na CD, je to dobre cvicenie, clovek sa vystrie akoby prehltol dazdnik:)

Lutska

Tak som si to asi poplietla Mati, zdalo sa mi ze si zacinala s 65kg. :-) A podla mna ked skoncime prve kolo minimalne 5kg dole das :-)

Lutska

Muska, ja si pustim nejaky serial v telke co ma bavi a pozeram popritom. (ukazuje mi to ze za 40 minut spalim priblizne 315 kalorii) Ale vcera som si dala Taj-chi, trosku tae-bo, trosku pilates :-))) Idem si vybrat co sa mi bude cvicit najlepsie. :-)

Muška

Lutska, ja pokracujem urcite. Asi budem pokracovat normalne, ked tam vidim to masko atd:) Doobeda som sa potrestala. Inak, ta obdivujem, ze vydrzis na steperi 40 min. Ja robim pol hodku, ale mam dost.

Lutska

suhlasim s vami dievcata :-) nenechame sa odradit!!! :-)
smotanovy pohar, mnam :-) ja uz si teraz planujem co budem papat vo volny den vo stvrtok :-) nechcem to samozrejme prehanat, vsetko s mierou, ale same fajnotky to budu :-)
Muska, podla mna by si dnes mala pokracovat normalne, nie mliecnym dnom....
A ozaj, ako druhe kolo? Plati co sme sa dohodli?

mataBB

ved presne aj mne je takto lepsie...lebo ked clovek sam chudne tak je to o nicom ale ked sme viacere tak sa podporujeme a to prida na psychike