Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
lutska hej, zacinala som na 65 :) ale nechcem byt prilisny optimista aby som nebola sklamana :)
5 kg bude dolu urcite. (No toto som si nikdy nepomyslela, ze niekedy vyslovim:))
Ja mam pilates na CD, je to dobre cvicenie, clovek sa vystrie akoby prehltol dazdnik:)
Tak som si to asi poplietla Mati, zdalo sa mi ze si zacinala s 65kg. :-) A podla mna ked skoncime prve kolo minimalne 5kg dole das :-)
Muska, ja si pustim nejaky serial v telke co ma bavi a pozeram popritom. (ukazuje mi to ze za 40 minut spalim priblizne 315 kalorii) Ale vcera som si dala Taj-chi, trosku tae-bo, trosku pilates :-))) Idem si vybrat co sa mi bude cvicit najlepsie. :-)
lutska co si...pochybujem ze budem mat pod 60, stacilo by mi aj 60...:)
Mati, ty uz budes mat pod 60, co? Parada. Si sikulka. Tebe ten tyzden bude uplne stacit. :-)
Lutska, ja pokracujem urcite. Asi budem pokracovat normalne, ked tam vidim to masko atd:) Doobeda som sa potrestala. Inak, ta obdivujem, ze vydrzis na steperi 40 min. Ja robim pol hodku, ale mam dost.
lutska ja by som skusila aj druhe kolo...neviem sice, ci vydrzim cele ale min tyzden by som chcela
suhlasim s vami dievcata :-) nenechame sa odradit!!! :-)
smotanovy pohar, mnam :-) ja uz si teraz planujem co budem papat vo volny den vo stvrtok :-) nechcem to samozrejme prehanat, vsetko s mierou, ale same fajnotky to budu :-)
Muska, podla mna by si dnes mala pokracovat normalne, nie mliecnym dnom....
A ozaj, ako druhe kolo? Plati co sme sa dohodli?
ved presne aj mne je takto lepsie...lebo ked clovek sam chudne tak je to o nicom ale ked sme viacere tak sa podporujeme a to prida na psychike