13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

gabikia

Nie je zač Lutska:-)Včera som bola plávať a veru čo sa týka váhy, som na 7.dni a mám dole tak 1,7kg - v oblasti brucha dole -3cm:-)
Prajem krásny chudnúci dník všetkým!

Lutska

majkaaa....a ty si kto? nepamatam sa zeby som sa ta pytala na nazor :-) uvedomujem si vsetky plusy aj minusy tejto diety tak to nechaj prosim ta na mna ako to potom zvladnem a ci si vahu aj udrzim :-)

majkaaa

Lutska,to ty tomu veríš,telo nie. Telo si ukladá pri hladovke tuky a energiu berie zo svaloviny. Čím viac svalovej hmoty,tým rýchlejší metabolizmus a samozrejme,naopak. Takže po skončení takejto diéty,tvrdej a jednostrannej diéty a to táto taká je,ak začneš normálne jesť,za krátku dobu máš všetko späť aj s úrokmi. A navyše,telo si každú takúto diétu pamätá a neskôr Ti to spočíta.

mataBB

tany vaha nie je podstatna, podstatne je ze je to vidiet, myslim ubytok na cm...a to sa da dobre vidiet aj na obleceni

Tany

Lutska... áno už budeme poslúchať :D ešte posledné mliečko máme pred sebou a môžme sa z radosťou pustiť do 10 dňa :) ešte 4 dni a máme to za sebou... ešte keby som sa tak mala kde odvážiť :(

Lutska

Ahojte dievcata. :-) Ja sa drzim vyborne, mlieckujem cely den. :-) Nahovorila som si ze nie som hladna, a telo tomu veri, takze som v pohode a viem ze aj dnesny den dodrzim. Boli sme dnes na prechadzke a obliekla som si kabat co som nosila v jeseni....ludia, mam straaasnu radost, ved na mne linga. :-D
Gabikia, dakujem pekne, urcite dnes vecer vyskusam. Este by som dodala ze taketo cvicenia su vhodne po nejakom behu alebo dlhsej fyzickej aktivite, potom telo lepsie spaluje...takze ja si dam 40 min na steperi a potom vyskusam tie videjka. :-) A zajtra sa tesim na vazenie. :-)
Dufam ze ani vas nepresiel optimizmus a chudnete s usmevom!!!!
Tany, idete dalej...z 5tich hranoliek nepriberiete, ale uz budete dobre, ze? :-D

Tany

ja som dnes zhresila aj z mamcou,dali sme si 5 hranoliek :( akurat sme si dali mliecko a vobec sme neni hladne... Ako zvladate dnesny den?

gabikia

Ahojky, dievčatá:-)Všetkým gratulujem ku pokrokom a pridávam link na super Pilates, ktorý som cvičila pravidelne pred rokom a aj som schudla:-)hlavne že si precvičíte brucho, nie je to také nudné ako brušáky:-)Som to znovu oprášila a verím, že to zaujme aj vás:-)
www.betterdaystv.net

Ak by bolo 20 min veľa, tak som práve skúšala toto 10 min.videjko:
www.youtube.com

:-)A veru, aspoň viem, že nejaké svaly na bruchu mám:-))))

PS: pre tie, ktoré nevedia po anglicky- dôležité na týchto cvikoch je dýchanie vo videách sa o tom hovorí - foneticky "inhejl"- nádych -vtedy je brucho uvoľnené, nadychujeme sa a "ixhejl"výdych, ktorým spučujeme bruško čo najviac a vydychujeme -hlavne ked ideme trupom hore... Tak to je celý princíp, vyskúšajte, neoľutujete:-)