Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
no ja tiež myslím že to nie je až taký problém, veď napr zelenina je zdravá či jej je 10dkg ši 15dkg :) cherry rajčiny by som dokázala jesť na kilá :D
Ja vacsinou vazim, ale ked si dam o 50g viac mrkvy tak z toho nerobim problem.
Hassy...ja tiez nevazim nemam na com
hassy ja od oka...no ved v tom jedalnicku nie je nic zle, nic mastne ani nezdrave, takze aj ked si das trochu viac tak sa nic nedeje :)
čaute baby, tak včerajší prvý mliečny deň je za mnou :)teraz akurát papám tuniaka vo vlastnej šťave :) mám toho veľa na práci takže ani nepociťujem to svoje bežné "musím niečo zjesť" :)
chcela som sa ešte spýtať či si vážite potraviny, alebo papáte len tak od oka. Ja na intráku nemám váhu ani nijakú možnosť si to odvážiť inde
no varene kurca mam uz za sebou :)
Ahojte pekne ste sa tu rozpísali, ja budem pokračovať v ďalšej 13 dňovej :) cítim sa skvelo a hlavné je že stratené kilečka si všimlo aj okolie čo ma veeeľmi teší a povzbudzuje bojovať ďalej :)
To teda sme. :) K Velkej noci bez obav do sukni:) !
baby, ja som si prave vyskusala zopar rifli a ja sa taaaaaaak tesim :-) aj stehna sa mi zmensili, juchu :-)
Mati, jasne ze 5 kg bude dole :-) este mame 4 dni :-)
Muska som rada ze s nami pokracujes 10tym dnom. A po druhom kole budeme hviezdy!!!! Uz teraz sme. :-)
baby, ja som si prave vyskusala zopar rifli a ja sa taaaaaaak tesim :-) aj stehna sa mi zmensili, juchu :-)
Mati, jasne ze 5 kg bude dole :-) este mame 4 dni :-)
Muska som rada ze s nami pokracujes 10tym dnom. A po druhom kole budeme hviezdy!!!! Uz teraz sme. :-)