Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Lutska

Zacala som s 90dnovou dietou, ale vydrzala som len 40 dni, nebavilo ma to dalej lebo sa mi vaha nepohla asi dva tyzdne, schudla som 7kg, ale 2 som potom nabrala spat za 3 tyzdne lebo som si nedavala pozor. :-( S touto dietkou som schudla dalsich 5kg a dufam ze dalsich 5 pojde dole v tomto kole. :-) A potom sa uvidi co bude dalej. :-)
A pevnu volu a optimizmus zatial mam, dufam ze vydrzia!!! :-)))

Silviag

Lutska teraz vážim 67 kg a pred týždňom som touto dietou schudla 5 kg.Zatiaľ môj cieľ je 60 kg a potom ešte aspon na 55 kg.Konfekčné číslo 38. Ja som sa Vám aj ozvala ale nechcela som vás mýliť lebo som začala iný deň.Ale vždy som si prečítala vaše príspevky. A teraz som rada že idem zarovno s vami. Ja som čakala týždeň kým začnete druhé kolo. Od pondelka začína moja bývala kolegyňa. Keď ma uvidela, tak ju to naštartovalo.
Takže už dva chody mlieka mám za sebou a už sa teším na 13,00.

DominikaDomi

Lutska, tych 10 kil sa ti podarilo zhodit s touto dietou? Kolko ju uz drzis? Zavidim ti tu pevnu volu. Dufam, ze sa to aj mne podari. Ja potrebujem dat dole osem kil, strasne som sa od vianoc rozozrala :( Vytiahla som si zo skrine moje oblubene rifle, ktore nezapnem a ked ma chyti hlad sa na ne pozriem :D

Lutska

A Dominika vitaj! :-) Ze nam to spolu pojde lahsie to mozem potvrdit. Neviem ci by som zvladla prve kolo dokonca bez tychto uzasnych kociek. :-)

Lutska

Aj u nas je pocasie trosku divne, fuka. :-( A aky mas plan SilviaG? Kolko by si chcela schudnut? Mna caka este dlha cesta kym sa dostanem do formy ako som bola pred porodom, ale myslim ze to zvladnem. Cvicenim a dietkou sa tam urcite dostanem a potom uz len udrziavat. :-) Chcela by som este 10-12kg dolu. :-) 10kg sa mi uz podarilo :-)

Silviag

Ahojte bojovníčky. Tak sa hlásim aj ja. Prvé mliečko mám už za sebou a druhé za 20 min.Veľmi sa teším, že nás je tu toľko.A tie reči od Vierky si nevšímajte. Lebo celý život sa musíš krotiť v jedení.Ja mám 40 rokov a chudne sa mi oveľa ťažšie.Ja som vždy mala 52 kg. Ale po druhom pôrode pred 8 rokmi nemôžem sa dostať na tuto váhu.Viem už nemám 30 a robím všetko preto aby som v kúte neplakala, že som taká alebo taká. Som rada že sa budeme navzájom povzbudzovať. Ahojte a prajem vám krásny den hoci u nás prší.

DominikaDomi

Baby,aj ja sa k vam pridavam, dneska som zacala....Musim so sebou nieco robit, lebo uz je to hrozne. Tesim sa, ze sme v tom spolu, hadam to pojde lahsie. Drzte sa!

Lutska

Dobre ranko vsetkym :-)
A dalsie kolo pred nami. :-) Celkom sa tesim.
Sisa, ja som si dala sladke tiez, a mala som aj toast s pastekou, mnam. Planovana pizza sa nekonala, maly zacal soplit, tak sme ostali doma a vecer som mala pohar vinka. :-)
Muska, myslim ze este aj SilviaG je s nami a Hassy tiez, ale myslim ze ona zacala skor a bude pomaly koncit.

sisa279

Ahojte dievčence..dnes máme upršaný deň..mlieko mám za sebou..včera som si dopriala trošku sladkého..už som naštartovaná na ďalšie kilečká..hurá na chudnutie..