Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Dobre ranko vsetkym. :-)
Hura do druheho dna. Rozhodla som sa ze sa nebudem vazit kazdy den, takze netusim ako som na tom. :-) Dnes masko na obed, mnam.
tak dnes som mala prehresok,neodolala som jogurtovej zmrzline,Od zajtra uz budem podla planu papat :)
Ahojte zienky :-) Mne to ide dnes celkom hladko, hladna nie som a uz je skoro vecer, parada. :-)
No mata BB asi máš pravdu s tými zásobami zo včera..ani ja zatiaľ nepociťujem hlad a dobrá správa , že sa to tým mliekom vnútri aj pohlo konečne..
Ahojte. Silvi, pises, ze si tyzden na nas cakala. Ako sa ta pauza prejavila? Pribrala si nieco naspat? Mala si zachvaty hladu? Podel sa s nami... My sme si dali pauzu jeden den.
caute baby tak vidim ze ste dostatocne nastartovane na dalsie kolo, drzim nam palce...zatial som vobec neni hladna, asi mam este v zaludku zaosby od vcera :)
Baby, toto je ale nahoda, aj ja zacinam na 66kg :) Toto je super motivacia na chudnutie, ked vidim, ze sme na tom rovnako :) Uz nech je takto za 13 dni a sme ako tie prutiky. Ako sa vam dneska dari? Ja v pohode, zatial moc hlad nepocitujem
Lutska ja som sa nevedela odhodlať na 90 dňovú je to strašne dlho a určite by som to nevydržala.U nás jedna to držala 2 x po sebe a poriadne schudla. Nikto ju nepoznal. Ale teraz je z nej malá guľka, všetku naspäť pribrata a ešte sa mi zdá že niečo navyše.Som rada že máme rovnaký cieľ a dáfam, že sa nám splní. Držím ti palčeky aj samozrejme ostatným bojovníčkam ktoré idú s nami do toho.
Ahojte kočky, dnešný deň som nejaká hladná práve teraz na obed, no vydržím, o 15:00 idem do Žiliny do kina tak mám o program postarané a kým sa vrátim domov bude už v večer tak to hádam nejako zvládnem :)
Ako sa dnes držíte vy ? pochváľte sa :)
SilviaG, tak to sme na tom podobne, ja mam teraz 66kg :-) Budem skakat po plafon ked sa dostanem pod 60 a potom by som chcela ist tiez na 55. :-) Tak si drzme palce, ja nam verim. :-) Coskoro sme ako prutiky, vsetky!!! :-)