13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Lutska

Dobre ranko vsetkym. :-)
Hura do druheho dna. Rozhodla som sa ze sa nebudem vazit kazdy den, takze netusim ako som na tom. :-) Dnes masko na obed, mnam.

sisa279

No mata BB asi máš pravdu s tými zásobami zo včera..ani ja zatiaľ nepociťujem hlad a dobrá správa , že sa to tým mliekom vnútri aj pohlo konečne..

Muška

Ahojte. Silvi, pises, ze si tyzden na nas cakala. Ako sa ta pauza prejavila? Pribrala si nieco naspat? Mala si zachvaty hladu? Podel sa s nami... My sme si dali pauzu jeden den.

mataBB

caute baby tak vidim ze ste dostatocne nastartovane na dalsie kolo, drzim nam palce...zatial som vobec neni hladna, asi mam este v zaludku zaosby od vcera :)

DominikaDomi

Baby, toto je ale nahoda, aj ja zacinam na 66kg :) Toto je super motivacia na chudnutie, ked vidim, ze sme na tom rovnako :) Uz nech je takto za 13 dni a sme ako tie prutiky. Ako sa vam dneska dari? Ja v pohode, zatial moc hlad nepocitujem

Silviag

Lutska ja som sa nevedela odhodlať na 90 dňovú je to strašne dlho a určite by som to nevydržala.U nás jedna to držala 2 x po sebe a poriadne schudla. Nikto ju nepoznal. Ale teraz je z nej malá guľka, všetku naspäť pribrata a ešte sa mi zdá že niečo navyše.Som rada že máme rovnaký cieľ a dáfam, že sa nám splní. Držím ti palčeky aj samozrejme ostatným bojovníčkam ktoré idú s nami do toho.

Tany

Ahojte kočky, dnešný deň som nejaká hladná práve teraz na obed, no vydržím, o 15:00 idem do Žiliny do kina tak mám o program postarané a kým sa vrátim domov bude už v večer tak to hádam nejako zvládnem :)
Ako sa dnes držíte vy ? pochváľte sa :)

Lutska

SilviaG, tak to sme na tom podobne, ja mam teraz 66kg :-) Budem skakat po plafon ked sa dostanem pod 60 a potom by som chcela ist tiez na 55. :-) Tak si drzme palce, ja nam verim. :-) Coskoro sme ako prutiky, vsetky!!! :-)