Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
albinkaaa... v poho :)
SilviaG, uplne s tebou suhlasim, zaklad je zhodit a potom zdravou stravou udrziavat. :-) A delena strava je dobra vec, tiez niekedy praktizujem. :-)
Gabikia, nasla si si vlastnu cestu ako chudnut, to je fajn. Po skoncni tjto dietky by som chcela pokracovat v jedeni 5 krat denne ale menej, tak uvidim ako mi to pojde. :-) Drzim palce nech tie 4kg das dole rychlo.
Gratulujem k zhodeným kilečkám a držím palčeky k dodržaniu diétky a dosiahnutiu svojej vysnenej váhy. Zároveň Vás obdivujem, pretože ja som diétku zanechala na 9.deń- ale stále papám v rovnakých intervaloch a napr.ráno si dám Bebe dobré ráno s mliečkom, potom o 10:00 jablčko, na obed dve lyžičky ryže a kúsok prsíčka...k večeru skúr bielkoviny, nejem pečivo a podobne.Takže analogicky k diétke, ale podľa vlastných predstáv.Už ma unavovalo jesť veci, ktoré sa opakujú presne tak ako sú rozvrhnuté...Najhoršie bolo, ked som prisla z roboty utahaná, bez energie a podľa rozpisu som mala zjesť jablko...Tak tak. Doteraz mám dole asi 2 kg- aj to je niečo a myslím, že táto diétka ma naučila jesť pravidelne a málo.Som rada, že som vyskúšala a držím palčeky v chudnutí.Ešte potrebujem zhodiť aspoň 4 kg a budem ako kedysi:-)))Budem sledovať Vaše pokroky, tak do toho!!!
PS: ak by ste nevládali, treba si podľa chuti rozvrhnúť zdravé surovinky, ono to funguje aj tak:-)...hlavne že je menší príjem energie a ak cvičíte, je zaručene jej väčší výdaj, takže váhy traste sa!
Ahojte moje bojovníčky.
Muška ano je to pravda že som čakala, kým začnete druhé kolo.Nechcela som vás mýliť vo vašom jedálničku.Ja som sama prekvapená po týždni mi ostalo tých 5 kg dole. Ale musím sa priznať, že som "nežrala". Jedla som striedmo. Skôr by som povedala že delená strava. Som so sebou spokojná a idem s vami do druhého kola.Cieľ je 60 kg. Nepočávate reči, že priberete všetko naspäť,ale keď budete jesť s rozumom a neprejedať sa tak to naspäť nepriberete.A také reči keď normáne sa budeš stravovať a schudneš tomu neverím. Ja mám skúsenosti s delenou stravou a tá je tiež super.Lepšie povedané na udržanie hmotnosti.Ale keď potrebuješ schudnúť viac kg tak musíš razantne zakročiť a to dietou(13 dňovou) a je to už na nás ako si to udržíme.Ja som zatiaľ v pohode ozvem sa vám v pondelok.Príjemý víkend.Držím vám palce.
SmajliQa dakujem pekne si zlatučka:)
albinka.. hod do googlu 13 dnova mliecna dieta, a vyhodi ti ju to... trva trinast dni,,,, je to halvne dieta, ktora ta naucit ako papat malo.....
no a zarucene schudnes.. a jojoefekt je uz potom len na tebe..
ahojte babušky prosim vas poviete mi v skratke očom je tato vasa dieta pretože už mate mrte vela stránok a ja bezim do roboty...
To znie dobre Tany :-) Ja som mala varene masko. mnam. A zeleninka z polievky bude o stvrtej :-)
Na masle oprazime cibulu,pridame maso podlejeme 1/4 l vyvaru.Ked masko zmekne pridame nastruhanu mrkvu a na male kocky nakrajanu kapustu,podlejeme 1/4 l vyvaru podusime a mozme papat.Je to vyborne. :)
tany pis :) kazda rada dobra :)