Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Tany, Muska....sme hviezdy. Ja sa uz tiez celkom tesim na novu kuru. :-)
Tany, co urobime s tym weckom? :-D Stava z kyslej kapusty? :-D Alebo ten na zaciatku spominany hruskovy dzus v kombinacii s mliekom? :-D
Ja som si dnes este nedala nic, iba kavicku, zacnem o deviatej s hriankami. :-) (je to zvlastne, ale ani nechcem nejako hresit, tesim sa ze som zasa blizsie k cielu tak nechcem to dnes prehanat) :-)
Lutska gratulujem.len tak dalej.(ja som tiez nebola na WC-ku asi tyzden)
Za 13 dni 6.5 kg dole,som maximalne spokojna.Este 2x 13 dnova a dosiahnem svoj cielMamca ma za 7 dni 2 kg dole :)
Ahojte. Hlasim 4,7 kg dolu. Je to tiez na mne vidno tak, ze som dostala poklonu aj od svokry (to je uz co povedat, nie?) Pekny den vsetkym. Ja som ho zacala čerstvým rožtekom s maslom. Pokracujem kazde tri hodky nejakou mnamkou, ale uz sa tesim na zajtrajsiu turu:)
Krasne ranko vsetkym. :-)
Hlasim, ze za 13 dni som dala dole 5kg. :-) Som veeelmi spokojna. Aj ked posledne dni sa to u mna zastavilo (ani na wecku som nebola) ale vobec mi to nevadi, lebo tych 5kg na mne poriadne vidno. :-) Zajtra zaciname odznova (ja budem 168/66), tak si dnesok uzite!!!
Ahojte, tak dnešný deň ani neviem ako ubehol. Mala som kopu práce no stihla som dodržať jedálniček. 13 dní je za nami, zajtra sa chystám na váženie, dúfam že sa to podarí :) dám vám vedieť výsledok a v piatok začíname!!!
ahojte dnes končim 10den :-) A MAAAM dole 4a pol kg :-) SOM spokojna :-) moc namotivovna už rozmyslam co dalej po 13dnoch nabehnete od znova ? alebo ako ? držim vam moc palce nech sme spagetky :-)
Baby citam citam ako vam to idem a fandim silnooo.Ja idem v aprili na svadbu a kila dole by sa veru zišli a hlavne to prichadzajuce leto:-) Len sa chcem opytat nemal nikto problem s pečeňou alebo s pankreasom?raz som drzala dietu kde bolo dost masa a mala som problemy. ale toto je taka light az moc light verzia vseto co tu je mam rada len sa chcem uistit ci je vsetko bez problemov.
tiez mam rada mliecne vyrobky,ale len take v ktorych je vela tuku :D obycajne mlieko mi vobec nechuti, ale nastastie nemusim drzat diety, ale drzim vam palce aby ste to zvadli
hm moze byt..ja milujem mliecne vyrobky, asi vsetko okrem plesniveho syra a kefiru...takze mne to nevadi
mne ta polievka chutila dost, ale nejedla som ju kvoli diete :D tak ale kazdy ma ine chute, napr. ked som citala tuto mliecnu dietu tak mi krutilo zaludok ze kolko mlieka cez den a tvaroh cisty.. neviem ci by som vydrzala vobec dva tri dni