13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

Dominika za 13 dní sa mi podarilo zhodiť 6,5kg. Dnes mam 2 deň no vážiť sa budem až po skončení 13.dňovej diéty.
Nevadí keď mäso nahradíš tuniakom. Ja tiež už nepapám tvaroh ale dávam si plátok syra.
Dnes som vymyslela ďalší recept na mäsko, ak by niekto chcel vedieť napíšte :)

Tany

Sisa ,dakujeme za tvoje prispevky. Boli by sme radi keby si si svoje nazori nechala pre seba.Tuto temu som zalozila pre tych co drzia dietu,na vzajomnu podporu. Nie pre negativne prispevky.Budeme radi ak sa nebudes starat do nazho stravovania. Dakujeme za pochopenie.

DominikaDomi

Ahojte baby, dneska druhy den, zatial celkom v pohode. Prvy krat sa odvazim az po par dnoch, aby som nebola demotivovana, keby ubytok hmotnosti bol maly... Ako maso si dnes dam tuniaka, to sa rata, nie? Drzte sa :) Tany, vidim, ze ty si zakladatel tejto temy, ako si na tom? Kolko uz drzis tuto dietu?
Drzte sa!

Sisi135

Ja som nechcela na nikoho útočiť, len som povedala svoj názor, to sa na fórach snáď smie, či? Mnohý ľudia to robia tak že ,,dodiétujem a potom idem na zdravú stravu" Ja len nechápem že prečo to diétovanie nevynechajú.
PS: Táto diéta zahlieňuje

mataBB

sisi135 presne ako hovori lutska....hned na druhy den po diete si dam bocik, potom vyprazany syr, slaninu, 3 klobasy, hamburger, hranolky a celu flasku majonezy a 25 zakuskov..a zapijem to 2 litrami coly..

Lutska

Sisi135...zacneme sa prezierat a budeme sa stravovat ako prasata :-D Do tyzdna svoju vahu zdvojnasobime a potom budeme na dietach do konca zivota alebo ostaneme tluste. :-DDD

Tany

dobre ranko, ja som si miesto tvarohu dala platok syra :) tesim sa na masko a hlavne na zeleninku MŇAM ...Dnes som neni vobec hladna, uz sa tesim ked sa 14.3 odvazim :) VERONN,drzim vam palce :)

Sisi135

Baby a pre srandu čo chcete robiť po 13dňoch? Diéty na presne určený čas sú na figu. Ale však ako chcete

veronn

Dobre ranko,tak aj ja s priatelom sme sa vcera pustili s vami do tejto dietky a zatial sa nam celkom dari,navzajom sa podporujeme...On zacal na 95kg,ja so 74kilami.Prave si ideme dat tvaroh,tak uz sa nan velmi tesim.Drzim nam vsetky palce,verim tomu,ze to vydrzime az do konca :-)