13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Muška

Ahojte koceny. Tak dnesny uvolneny den za nami. Ani som sa tak neodviazala ako som si myslela. Dala som si sice aj zakusok, ale nesiel mi. Rano som si dala pecivo a potom este o 16 s rybickovou pomazankou - tak mi prisla na chut:) Vsimla som si, ze normalne ma chyta hlad podla tych hodin ako sme sa stravovali. Tento den bol ale pre mna asi tazsi ako tie nase:) Zvykla som si na to, vyhovuje mi to uzasne. S radostou som si dnes kupovala mliecko, cottage cheese, zeleninku. Uz sa tesim na pokracovanie. Ja som sa rozhodla ignorovat ludi, co tu asi zabludia nejakou zvlastnou nahodou. Len chcem podotknut, ze kazdy tu pise o vyvazenej strave z bielkovin, ovocia, zeleniny, sacharidov, 5x denne. A co jeme my, pre pana krala? Treba si to precitat a potom sa ozvat. Okrem tukov, ktore sa podla mna u nas pouzivaju prilis a cukrov je tu vsetko. A pardon, nie je tu chlieb. Ale to ma nenervuje.

mataBB

vierka ja viem o dietach a o stravovani, o zdravom stravovani toho az az a nepotrebujem tu tvoje poucovanie....

ak ta mozem poprosit aj za ostatne baby, neprispievaj do tejto temy..my tu fakt nepotrebujeme taketo rady...aj tak budeme robit to co chceme my a nie to co chces ty

vierka86

no a to je cely ten problem, malokto dokaze po takejto drastickej diete zostat na racionalnej strave ako ty, bezne sa po tych dvoch tyzdnoch vhrne na vsetko co si musel odopierat, ak vobec tych 13 dni vydrzi, pretoze to je nenormalny sok pre telo. Preto som napisala nech sa na to vzkaslu a zacnu so zdravou stravou. Ver tomu ze ty by si schudla tak isto ako s touto dietou tak s tym co si zacala jest po nej

mataBB

vierka a ty si myslis, ze ludia, ktori potrebuju schudnut, sa mozu vratit na povodnu stravu, z ktorej predtym pribrali?jasne ze ked niekto zacne jest rezne, hranolky, tatarku, bocik, slaninu, klobasy a pod tak priberie, ale ked niekto chce schudnut aj 7 kil tak silne pochybujem ze len tak prejde na taku stravu zas

vierka86

mataBB
nikdy si nepribrala nie kvoly tomu ze si drzala tuto dietu ale preto ze si sa zacala stravovat racionalne, to ti pomohlo
nic som mojim prispevkom zle nemyslela, ale to je zaklad stihleho a zdraveho tela, zdravo a vyvazene sa stravovat

mataBB

vierka opakujem to tu asi desiaty krat...drzala som tuto dietu viackrat, nikdy som po nej nepribrala, zacala som sa racionalne stravovat a bolo..pribrala som az napr po roku, lebo som zacala zrat vsetko co mi stalo v ceste, zo stresov, zo skusok, kvoli rodinnym problemom atd

vierka86

baby vidim ze ste tu nadsene a nechcem vam to kazit ale prosim vas nedrzte taketo drasticke diety, nie preto ze by ste neschudli, ale preto ze ked zacnete jest normalne naberiete dvojnasobok pretoze telo si to zapamata. Okrem toho tie mnozstva co su tam nestacia,nebudete mat dostatok energie, to znamena ze sa zastavi metabolizmus a potom priberiete doslova aj z vody, davajte si na to pozor, viem o com hovorim, ked chcete schudnut treba jest, 5 krat denne,vzvazenu stravu zalozenu na bielkovinach z ktorych sa buduju svaly, zelenine a sacharidoch. Berte to prosim ako dobru radu, nechcem Vas od nicoho odradzat ale aj ja som si tymto presla , kym som pochopila v com je problem

Tany

Kocky tesim sa ze nas je tak vela krasnych bab/zien...budeme este krajsie :)Dala som si predsavzatie,neporusim jedalnicek a vypijem aspon 2l zeleneho caju,kilecka pojdu krasne dole. Spolu nam to pojde lahsie,ak by mal niekto nejaky napad na spestrenie jedalnicka kludne napiste.Ja som dnes mala po dlhom case kocku cokolady no nepochutila som si na nej. Lepsia je zeleninka :) Pekny vecer vam prajem bojovnicky.