13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

sueee

Nazdo baby!Ja sa pridam od zajtra tiez myslim ze som dostatocne vyhecovana a musim nieco robit bo som uz sirsia nez dlhsia :-)

Silviag

Babky zajtra začíname. Nachystajte si mlieko. Tento deň nemám rada ale dá sa vydržať. Držím palčeky! Pekný deň.

whee_ee

Tak, nakoniec nepôjdem na túto dietku, lebo ma čakajú bud. týždeň minimálne dve dôležité písomky, budem potrebovať viac energie, ale nakúpila som si zdravé veci a klasika, 5x denne menej, tak držte palce :))) ako ja vám :)

Lutska

Ako tak pozeram, nazbieralo sa nas tu dost! Vitajte vsetky nove odhodlane zienky, drzim vam palce. :-) 13 dni vydrzime lahucko a budeme zasa o cosi lahsie a stastnejsie :-)

whee_ee

Ahojte kočky, rozmýšľam, že sa od zajtra k vám pridám, ak ma prijímete medzi seba :) Uvidím... Už som túto diétu držala pred dvomi rokmi, schudla som cca 5 kg, potom som pokračovala v pravidelnom stravovaní, pohybe a dokopy šlo dole cca 15 kíl. Len prišla VŠ, bývanie ďaleko od domova, veľa učenia, menej pohybu, skúškové a ja sa prestávam cítiť tak dobre, potrebujem sa nakopnúť a aspoň trošku zhodiť :)

hassyyy

kočky som doma a som prekvapená! :) - 3kg za 5 dní a v bokoch -4 cm :) musím však priznať že asi skončím s touto dietou ako takou lebo mám z nej strašne málo energie a som hrozne unavená :( v každom prípade pokračujem s vami, budem papať každé tri hoďky malé a zdravé jedlá.. :)
inak kočky ak nechodíte na veľkú, kúpte si psyllium, ja som ho začala brať rped 3ma týždňami lebo som mala strasne nepravidelnú stolicu ( asi raz za 4 dni) a teraz už pekne chodím každý deň :)

Silviag

Ahojte kočky. Veľmi pozorne som vás celý čas pozorobala ako chudnete. Ja som minulý týžden v piatok skončila s 13 dňovou dietou. Schudla som 5 kg.Za ten týždeň som vôbec nepribrala nič naspäť ako niektoré túto dietu kritizujú.Veľmi sa z toho teším. Chcela som začať budúci pondelok ale ak budete súhlasiť, tak začnem s vami od zajtra a by sme sa v strave nemýlili.Príjemný deň vám prajem