Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Babky zajtra začíname. Nachystajte si mlieko. Tento deň nemám rada ale dá sa vydržať. Držím palčeky! Pekný deň.
Tak, nakoniec nepôjdem na túto dietku, lebo ma čakajú bud. týždeň minimálne dve dôležité písomky, budem potrebovať viac energie, ale nakúpila som si zdravé veci a klasika, 5x denne menej, tak držte palce :))) ako ja vám :)
Ako tak pozeram, nazbieralo sa nas tu dost! Vitajte vsetky nove odhodlane zienky, drzim vam palce. :-) 13 dni vydrzime lahucko a budeme zasa o cosi lahsie a stastnejsie :-)
Len sa nevážim, súdim len podľa odhadu a oblečenia...
Ahojte kočky, rozmýšľam, že sa od zajtra k vám pridám, ak ma prijímete medzi seba :) Uvidím... Už som túto diétu držala pred dvomi rokmi, schudla som cca 5 kg, potom som pokračovala v pravidelnom stravovaní, pohybe a dokopy šlo dole cca 15 kíl. Len prišla VŠ, bývanie ďaleko od domova, veľa učenia, menej pohybu, skúškové a ja sa prestávam cítiť tak dobre, potrebujem sa nakopnúť a aspoň trošku zhodiť :)
dnes rano na vahe 4,5 kg dole :) jaj aka som stastna :)
zajtra druhe kolo :)
kočky som doma a som prekvapená! :) - 3kg za 5 dní a v bokoch -4 cm :) musím však priznať že asi skončím s touto dietou ako takou lebo mám z nej strašne málo energie a som hrozne unavená :( v každom prípade pokračujem s vami, budem papať každé tri hoďky malé a zdravé jedlá.. :)
inak kočky ak nechodíte na veľkú, kúpte si psyllium, ja som ho začala brať rped 3ma týždňami lebo som mala strasne nepravidelnú stolicu ( asi raz za 4 dni) a teraz už pekne chodím každý deň :)
Ahojte kočky. Veľmi pozorne som vás celý čas pozorobala ako chudnete. Ja som minulý týžden v piatok skončila s 13 dňovou dietou. Schudla som 5 kg.Za ten týždeň som vôbec nepribrala nič naspäť ako niektoré túto dietu kritizujú.Veľmi sa z toho teším. Chcela som začať budúci pondelok ale ak budete súhlasiť, tak začnem s vami od zajtra a by sme sa v strave nemýlili.Príjemný deň vám prajem
Ahojte dievčence ..aj ja som splnila svoj ciel 4,5 kg dole..no a idem s vami od zajtra do toho tiež..