Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Neviem aka je tvoja vytuzena vaha Albinka, ale my sme dali dolu 5-6 kg. Aj to je dost na dva tyzdne, nie?
kočky máte moj obdiv drzim vam palečky a pripajam sa ku vam od pondelka začinam :)
ked vas mozem poprosit kolko sa mi cca podari dat dolu za tych 13 dní ked to budem 100% dodrziavat?
meriam 171cm a vazim 72
dostanem svoju vytuzenu vahu??
aj ja som mala maso :) so zeleninkou
Muska ja som mala tiez maso, trosku som si to vymenila,to je v pohode
Ahojte. Dnes mi to nedalo a odvazila som sa. A viete co? Dalsie kilo dolu. To uz je co povedat:) :) :)
Tany, ja sa drzim, aj ked som si dala k obedu kusok kuracich prs.
Ahojte baby, dávam tu rozpis vitamínov ktoré príjmame v potravinách.
Vitamín A- v syroch, masle mrkve, špenáte
Vitamín B1- v cestovinách, vajciach, orieškoch
Vitamín B2- v špenáte, tvarohu, jogurte
Vitamín B5- v hubách, rybách, brokolici, kapuste
Vitamín B12- v mlieku a mliečnych výrobkoch, rybách
Vitamín C- v citrusových plodoch, paprike, paradajke
Vitamín D- v rybom tuku, žĺtku, masle, mlieku
Vitamín E- v ovsených vločkách, žĺtku
Vitamín K- v pažítke, špenáte, kapuste a brokolici
S toho vyplíva že papáme všetko čo naše telo potrebuje :)
Ako sa dnes inak držíte?
užívajte aj vitamín C,ževraj pomáha spalovať tuky,moje oblubené jedlo je brokolica so syrom,jedávam to vacsinou na večeru bez zemiakov a je to výborne a malo kalorické jedlo,nechýbajú mi ani moje oblubené sladkosti,tiež jedávam polievky zeleninové a jedzte ryby uvidíte,že výsledok sa dostaví,prajem vela šťastia
Ja tiez peciem babovku, Lutska. Ale tiez ma nelaka dzobat:D
Ahojte. Plan sa mi dari pekne dodrziavat. Je to hlavne o psychike, nebrat dietu ako zlo, ale cestu k vytuzenemu cielu. Silvi, tiez si myslim, ze je treba razne zakrocit. Je to ako so vsetkym v zivote. Ja som sa stravovala mesiace zdravo, ale vaha sa nepohynala. A cvicila som k tomu. Myslim, ze to tu uz bolo pisane, ze tato dieta je aj o tom, aby sa nastartoval metabolizmus. Najdolezitejsie je to, ze my sme dokazom, ze to fakt funguje. Nase uspechy by mali motivovat druhych, aby so sebou nieco robili a nie aby tu pisali pesimisticke prispevky. Ale v pohode... Mna to nerozhodi, mam svoje odskusane:)
Akurat som upiekla babovku, krasne rozvoniala cely byt, ale poviem vam pravdu, nedam si. :-)