13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Albínkáááááá

kočky máte moj obdiv drzim vam palečky a pripajam sa ku vam od pondelka začinam :)
ked vas mozem poprosit kolko sa mi cca podari dat dolu za tych 13 dní ked to budem 100% dodrziavat?
meriam 171cm a vazim 72
dostanem svoju vytuzenu vahu??

Muška

Ahojte. Dnes mi to nedalo a odvazila som sa. A viete co? Dalsie kilo dolu. To uz je co povedat:) :) :)
Tany, ja sa drzim, aj ked som si dala k obedu kusok kuracich prs.

Tany

Ahojte baby, dávam tu rozpis vitamínov ktoré príjmame v potravinách.
Vitamín A- v syroch, masle mrkve, špenáte
Vitamín B1- v cestovinách, vajciach, orieškoch
Vitamín B2- v špenáte, tvarohu, jogurte
Vitamín B5- v hubách, rybách, brokolici, kapuste
Vitamín B12- v mlieku a mliečnych výrobkoch, rybách
Vitamín C- v citrusových plodoch, paprike, paradajke
Vitamín D- v rybom tuku, žĺtku, masle, mlieku
Vitamín E- v ovsených vločkách, žĺtku
Vitamín K- v pažítke, špenáte, kapuste a brokolici

S toho vyplíva že papáme všetko čo naše telo potrebuje :)

Ako sa dnes inak držíte?

siisa 25

užívajte aj vitamín C,ževraj pomáha spalovať tuky,moje oblubené jedlo je brokolica so syrom,jedávam to vacsinou na večeru bez zemiakov a je to výborne a malo kalorické jedlo,nechýbajú mi ani moje oblubené sladkosti,tiež jedávam polievky zeleninové a jedzte ryby uvidíte,že výsledok sa dostaví,prajem vela šťastia

Muška

Ahojte. Plan sa mi dari pekne dodrziavat. Je to hlavne o psychike, nebrat dietu ako zlo, ale cestu k vytuzenemu cielu. Silvi, tiez si myslim, ze je treba razne zakrocit. Je to ako so vsetkym v zivote. Ja som sa stravovala mesiace zdravo, ale vaha sa nepohynala. A cvicila som k tomu. Myslim, ze to tu uz bolo pisane, ze tato dieta je aj o tom, aby sa nastartoval metabolizmus. Najdolezitejsie je to, ze my sme dokazom, ze to fakt funguje. Nase uspechy by mali motivovat druhych, aby so sebou nieco robili a nie aby tu pisali pesimisticke prispevky. Ale v pohode... Mna to nerozhodi, mam svoje odskusane:)