Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

hebik_._

Silvi, dakujem moc za povzbudenie, musim to vydrzat, kdesi som citala, ze ked ma clovek krizu, nech si povie, ze IBA DNES vydrzim nejest sladke.. a toto si hovorit kazdy den :))

Albinka, tak sme v tom podobne - tiez zacinam dnes, akurat ze ja mam 169cm a 73,6 kg, ale budeme mat v rovnaky den rovnake stravovanie, nebola som tu cez vikend, ale kocky myslim v piatok zacinali II. etapu :)

kocky, obdiv!!

Silviag

Hebik som rada že si sa rozhodla touto dietou schudnúť. Ale nesmieš si do predu hovoriť že to nedokážem. Jednoducho musíš seknúť a začať. S tým sladkým ti neporadím, lebo ja som klobáskový,mäskový a slaninkový typ.Ja som tiež zo dňa na deň sa rozhodla a prvý krát som to vydržaveľmi mi pomáhajú aj tieto kočky čo píšu.Som rada že som sa do druhého kola k nim pridala.

Albínkáááááá

Muška...vytuzena vaha je asi okolo 60 ale ked dam dolu naozaj tych 5-6 kg dolu tak budem neskutocne stastna
ale dnes som prvy den na mliečku a citim sa ako keby som tyzden nespala ale nevzdavam sa:)

Silviag

Ahojte ja som to určite nevzdala. Na obed som si dala zeleninový šalát a teraz som si uvarila čaj na chudnutie(že spaľovač tukov, má ho v akcii Jednota). Po ňom mi lepšie trávi.Veron gratulujem tebe aj priateľovi k úbytku hmostnosti. O štvrtej sa teším na pomejo(ovocie)ktoré veľmi ľúbim.Ja si tiež myslím,že to nikdo ešte nevzdal...
Lutska ja som sa ráno nemohla dostať na stránku ale teraz v pohode.Držte sa babky.

hebik_._

ahojte kočky, fandim vam vsetkym od zaciatku, obcas som tu zbehla a precitala, co mate nove, no chodim tu malo, tak som nepisala. Rozhodla som sa vsak, ze ocistu vyskusam aj ja touto formou, mam nastudovane vsetko o zdravej vyzive, viem, co by som mala a co nemala, no moj hlavny problem spociva v tom, ze denne strasne malo pijem+nedokazem sa vzdat sladkosti+jem totalne nepravidelne a za den zjem toho dost malo (niekedy mi staci 2x denne - rano si urobim mliecny koktejl z mlieka+banan a potom hlavne jedlo na obed- asi detska porcia polievky + 1/2 hlavneho jedla, viac totizto naraz nedokazem zjest). Uz mi to bohuzial povedalo vela ludi, ze jem strasne malo, no lenze ako pisem, priberam aj z toho, ze jem sladke.. Priberam - neberte to doslovne, lebo vahu mam rovnaku asi 2roky, s tym, ze kolie +/-3kg hore dolu.. (podla cyklu). Pred 6rokmi som mala 59kg, teraz mam momentalne 73,6kg.. je to hrozne, viem, no ja som sa tak vyzierala pomalu tym, ze som pocas VS nemala cas cez den jest a vecer by som zjedla aj slona, zredukovala som pohyb na minimum, lebo som bola rada casu, kedy si mozem aspon pospat a nie ze cvicit, to vobec.. Takze taka som ja hrozna :( uz som skusala a aj schudla formou ocisty, ze som jedla mesiac len zeleninu + bielkoviny (30%syr, vajicka natvrdo) a schudla som krasne aj v kg a este krajsie v cm), no to bolo tak 3 roky dozadu, vtedy som schudla na 66kg, ale uz to je spät, lebo to sladkee... :(( a nepravidelna strava..a pitie.. tak od dnes som zacala s tym mlieckom a budem sa snazit, ked vydrzim aspon 5dni, bude to pre mna uspech.. nedavam si vysoke ciele, lebo vtedy to je horsie.. pre mna je na zac. postacujuce, ked schudnem na 70kg. A potom si pridam :)) Tak sa drzte kocky, ked stihnem, tak sa tu zasa zastavim napisat, ako mi to ide :)
dakujem, ze ste si to precitali az do konca :))

Lutska

Ahojte dievcence :-)
Mala som problem so strankou, vobec mi ju nechcelo nacitat, ale uz je to asi v poriadku :-)
Ja som sa este nevazila, celkovo sa citim dobre, len si davam trosku vacsie davky ako je v jedalnicku ale zato pravidelne kazdy vecer cvicim aspon hodinku, snazim sa spalit 300 kalorii kazdy den. :-)
Muska, ja dufam ze nikto to este nevzdal!!! :-D Ja teda urcite nie. :-)
Veronn, gratulujem, aj priatelovi, len tak dalej!

Tany

Ahojte, tak ja som si dnes dala na obed kuracie mäsko, mala som neskutočnú chuť a teraz mi neni zrovna najlepšie, asi som ho moc spapala :(( fuuu

veronn

ahojte,tak a mame dalsi pekny dnik pred sebou...Dnes rano sme sa vazili a veru aj potesili tomu pohladu na vahu.Ja mam ubytok -2kg a priatel -3kg.Takze je to perfektna motivacia pokracovat v diete dalej.Ale pravda je,ze sme dost slabi a bez energie :-( Ale aj napriek tomu verim tomu,ze to vydrzime az do konca...

Silviag

Ahojte kočky.
Jeden deň som tu nebola a ako ste sa rozpísali. Lutska a Muška aj ja som piekla bábovku ale v nedeľu. Ja alebo moja staršia dcéra ju pečieme každú nedeľu na pondelkové raňajky a desiatu do školy.Vždy musí byť aj keď sa pečú iné koláče.Ja ju moc nejem lebo ja som vyslovené mäsový a zeleninový typ. Včera som trošku porušila lebo som bola na oslave a nedeľnom obede u rodičov. Mali narodeniny.Ale dnes poriadne doržiavam. Akurát si idem dať zakysanku. Už sa teším, lebo mi škráka v bruchu. Cítim sa super ale ešte som sa nevážila.Až tak v stredu. A vám sa ako darí. Príjemný deň vám prajem.