Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
potom napiste kolko ste po diete pribali za tyzden s5
pridavam sa k vam, dnes uz len zeleninu budem jest, nech sa mi stiahne zaludok a zajtra ten mliecny:)..
je to tu fakt motivujuce, i ked si neviem predstavit ze by som to mala drzat 26dni:)..zatial tu 13ku keby sa mi podarilo:)
Dobre ranko prajem :-)
Hura do dalsieho dna. Aj ked u nas dnes prsi a bude to tazsie ked budem doma, ale zvladnem to. :-) Ved aj pri domacich pracach sa spaluju kalorie a pri dodrzanom jedalnicku budem mat perfektny pocit sama zo seba. Tak sa drzte.
Tany...tretie kolo pre mna asi uz nie tak hned za sebou. Ja si dam trosku prestavku, ostanem na tom principe ze 5 krat denne papat a male davky, cvicit kazdy druhy den a pit vela vody a caju. :-) A mozno po par tyzdnoch si dam este jedno kolo 13dnovky. :-)
Tany,ja sa pridavam do 3.kola.Kedy zaciname?Zase si dame 1den prestavky a zacneme piatok 15.4.??Ci ako navrhujes??
dobre ranko kocky, drzite sa? Ja som si dnes trosku poprehadzovala jedalnicek,mam kopu vybavovaciek desiatu ani nestiham.Ako tak pozeram mame u dalsich bojovnikov.Drzim vam palce aby ste tych 13 dni vydrzali.BABY...uz teraz premyslam nad 3 kolom 13dnovej pridal by sa niekto?
Dobre ranko dievcence,jaj ci sa nam tesim,ze sa tak pekne drzime a ako vidim,stale pribudaju nove a nove adeptky na chudnutie :) A presne tak,len vdaka vam Tany,Lutska,Muska,Silviag,MataBB(dufam som nikoho nevynechala) sa aj mne dari v tejto diete pokracovat.Nebyt vas,tak s tym uz davno skoncim a som zase tam,kde vzdy.Pretoze uz aspon 100x som zacala nejaku dietu,ale samozrejme nikdy nedokoncila...a tak som vzdy schudla 2-3kg a potom 4-5kg pribrala naspat...a takto to islo dokolecka dokola...Ale tentokrat to uz nevzdam.Mam motivaciu,mam tu vas kocky!A viem,ze tentokrat to nevzdam a vydrzim do konca.A potom sa mozno pustim do dalsieho kola,kedze ja som to prve nezvladla do konca...
Hebik,ja som tiez zacinala tuto dietu so 76kg/168cm a dnes rano som mala 71,5kg.A tiez,tak ako aj ty,som zavisla na sladkostiach,som do nich maniacka.Ale jednoducho som sa poriadne nastvala a som si povedala,ze si nejaka cokolada nebude so mnou robit to co chce a ze si ju dam len vo velmi vynimocnych pripadoch,aj to az potom,ked skoncim s dietou.A priznam sa,mala som raz triasku za sladkym,ale v snahe dodrzat dietu som to vyriesila tak,ze som si dala za cajovu lyzicku medu.Hladina cukru sa mi ustalila,triaska presla a zaroven som uhasila chut po sladkom zdravym sposobom.A na ubytku vahy sa to neprejavilo,ale samozrejme nedavam si ani med kazdy den...a to som dnes rano dostala menzes.Co inokedy dni "pred" som sa prezierala...Takze drzim palce,tak tebe,ako aj nam vsetkym...ale tiez si musis uvedomit,ze je to beh na dlhu trat.Ja po diete urcite prejdem na delenu stravu.S tou sa mi podarilo kedysi uzasne schudnut a robilo mi to dobre na travenie.Pretoze si chcem za kazdu cenu aspon udrzat tie tazko schudnute kila a nechcem uz bludit v tom nekonecnom kruhu...Takze,hor sa do krasneho slnieckoveho dna :-)
Ahojte. Ale ste sa rozpisali. Hebik, vidim, ze chces so sebou nieco robit. Neuvazuj o tom a jednoducho zacni. Pridaj sa a hotovo. Ja by som tuto dietu nikdy nezvladla a keby som ju len videla rozpisanu tak koniec:) Ale strasne mi pomohli tieto baby, ta podpora je super. Presli sme spolu vsetky krizy ktore k tomuto patria a super. Fakt sme kazda jedna schudli a s radostou sa pustili do druhej etapy. Vdaka Tany, ze si nas vytiahla z anonymity:)
a ešte sa chcem opytat...ak si varite vajicka osolite si ich , tak isto aj zeleninu ? nema to niaky vplyv ? :-)
ahojte v sobotu mi skončil 13den schudla som 5kg ale nasla osm aj iny verziu s malinkymi zmenami tak sa dnes odznova pustam do mliečnej diety č.2 :-) BODAJ BY ZASE ASPON TYCH -5KG
všetkym držim palce netreba na to jedlo tak mysliet a ide to .-)
Hebik...s tym sladkym je to tazke, myslim ze kazda z nas ma nieco comu nevie odolat, ale ked si povies ze 13 dni to vydrzis, presvedcis sa ze to funguje, zhodis aspon 5kg....potom si premyslis ci budes to sladke do seba hadzat vo velkych mnozstvach :-D Skus nejake cvicenie ktore ti ukazuje kolko kalorii si spalila (ja mam napriklad steper alebo cvicim pomocou telky, kde mam taky senzor ktory ma snima a rata mi spalene kalorie) a uvidis ake tazke je spalit 200 kalorii (jedna cokoladova tycinka)...potom si premyslis co sladke si das a hlavne kolko si toho das. :-) U mna to tak funguje.