Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

mataBB

baby ako sa vam dari? ja som dnes skoro nic nejedla lebo nebol cas, ale zajra uz budem poctivo a pravidelne :)

drzte sa

Lutska

Muska, to je super. :-) Ja sa tiez nevazim ale na veciach citim ze to ide dole. Aj okolie to vidi a to ma velmi tesi. :-) Hura do dalsieho dna!!!

Muška

Ahojte. Ja som si dnes poprehadzovala / bola som po lekaroch, ale drzim sa. ...a strasne mi to robi dobre, ze to zo mna pada a drazdi to prispievatelov, ktori sa rozhodli, ze budu otravovat eter a stahovat druhych so sebou. citim sa super, som plna energie a dnes som v pohode obliekla odev c.40. Tak na 36 hura!

Lutska

Stihlik, drzim palce aby si to do svadby stihla. :-) V kazdomm pripade mas silnu motivaciu tak sa jej drz. :-)
Ja si masko varim so zeleninou bez soli...aspon so mnou moze papat aj moj maly drobec....a zvysok ochutim a urobim pre zvysok rodinky fajnu kuraciu polievku. (uvarene masko si potom trosku na tanieri osolim bylinkovou solou a dam tam trosku pepru)

stihlik

ahojte :-) JA SA PLANUJEM VRNUT AJ NA 3KOLO... aj ked len vcera som zacala 2he :-) Do 7.maja(svadba) chcem mat 65kg teraz mam 75KG s tym že som 5kg dala tole prvych 13dní a meriam 176cm...
držte sa kočky .-)
A PROSIIIM AKO SI PRIPRAVUJETE TO MASO, LEN UVARIT BEZ SOLI, KORENIA... ???

veronn

Tany,v poriadku...vsak priebezne si dame vediet.Ja kazdopadne ci uz s prestavkou,ci bez,ale dam si este jedno kolo.Chcem byt co najblizsie k 60kg...A Karol,staraj sa v prvom rade o seba...

Tany

Veronn neviem ešte či budem mať deň voľna... je to síce dobrý nápad no neviem uvidím po 13 dňoch a určite napíšem či budem hneď pokračovať alebo nie :)

Dnes mám posledný deň s prehreškami:)
Od zajtra začínam naplno dodržiavať, konečne bude menej starostí a práce.

Karol999... keď skončím diétu, kľudne sa mi môžeš ozvať a napíšem ti koľko mám kg keď si taký zvedavý :)

Silviag

Lutska presne si to vystihla. Súhlasím s tebou, že nebudeme nič nikomu dokazovať.Dôležite, že sa budem dobre cítiť a aspoň robím niečo pre svoje zdravie lebo iní vedia len obkecávať a kritizovať.
A ako sa vám kočky darí. Ja sa cítim veľmi dobre. Ľahučko ako páper. Na desiatu som mala pomaranč a za chvíľu si dám tvarohový jogurt lebo tvaroh mi moc nechuti. Dúfam, že nič nepokazím. Držte sa babky.

Lutska

Suhlasim, podpora je velmi dolezita :-) Zuzinka20, velmi nepremyslaj a daj sa do toho, ved je to len 13 dni, to zbehne rychlo a da sa to vydrzat...a ked nebudes podvadzat a vydrzis, budes na seba velmi hrda a stastna z vysledku. :-)
SilviaG....Karol a vsetci jemu podobny...kaslat na nich! Nerobime to pre nich ale pre seba, dokazovat im nic nebudem, sebe dokazem pevnu vole a krajsi obraz v zrkadle, to je podstatne. :-)

Silviag

Pekny deň kočky. Vidím že sa tu dosť pridalo k nám. Ja som tiež toho názoru ako Muška, keby tu nebola podpora týchto báb, tak by som to nezvládla. Stihlik držím ti palce aby si to vydržala. Tany ešte neviem či pôjdem do 3 kola. Niekde som cítala,že táto dieta sa môže opakovať iba 2x, lebo sa nabúra metabolizmus.Ja skôr pôjdem na delenú aby som si to udržala. A Karolovi dokážem,že som zhodené kg nedala naspäť. Veď on len závidí.Načo si vôbec číta naše príspevky len aby mudroval.