Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Caute baby, rozmyslam, ze sa k vam pridam.. :)) Rada by som zhodila cca 5 kg (pripadne aj viac). Uz sa o to snazim veeelmi dlhy cas, ale bez vysledku. Posledne 3 tyzdne som sa este viac rozozrala a pribrala nieco, a uz su mi vsetky gate priuzke. :-( Vy ste za tych 13 dni kolko kg zhodili? Chapem, ze dost z toho zhodeneho je zrejme voda, ale aj tak. Drzite tuto dietu presne podla rozpisu jednotlivych jedal alebo si ju nejako modifikujete? Nie je to malo kalorii na den? Mate energiu aj na cvicenie popritom? Ja chodievam posilnovat do fitka v priemere 2x do tyzdna, ale asi zacnem miesto toho radsej behat (vonku), nech sa viac spaluju tuky. A este otazocka: Mozno by bolo lepsie urobit si 1 den iba o caji/vode (nech sa zaludok aspon trochu precisti) a potom zacat s touto dietou.. Co myslite?
Ahojte kočky, tak prve dva dni som teeda dost hresila, ale chcem sa pochvalit,ze dnesny den som zvladla bez akejkolvek sladkosti (a to je co povedat!) a vobec mi nechyba. A mam z toho krasny pocit. Veru, poviem si, ze nie som ziadny srab a par dni to vydrzim.. a sama dobre viem, ze ked to par dni vydrzim, tak sa mi obmedzia tie chutky na sladke, lebo telo si to tak uz nebude vyzadovat, aspon dufam.. :))Za odmenu som si kupila nove bizu nausnicky, hoci take nenosievam, ale na kamoske to vyzera vzdy super, ked to ma zladene s oblecenim, skusila som si teraz urobit novy uces pred zrkadlom a povedala som si - este trochu schudnut a v lete budem kocka :)) Hlavne ma motivuje, ze si budem moct kupovat mensie riflicky, DUFAM!!! dnes som sa zazrakom napratala do rifli, ktore mi boli uplne-maxi uzke, viem, ze to nei je tymi troma dnami, ale tym, ze som zacala zasa obcas cvicit a hlavne - mizne mi celulaaa :)) tak mam neskutocnu radost :) prepacte, ale musela som tu prispiet :) dobru nocku prajem a vela energie do dalsich dni!!
Muska u mna je to presne naopak. Dnesny den mi dal kopec energie. Maly sme tu letny den, bola som s malym cely den vonku a nasavali sme slnecne luce. Parada. A k tomu zopar dobrych sprav...uz davno som nemala taky dobry den. A jedalnicek do bodky splneny. :-) Este vecer pocvicim a uz asi ani urobit viac nemozem. :-)
Zajtra mam toho tiez dost, takze na jedlo ani nepomyslim, co znamena ze by som mala zasa dnik pekne dodrzat. Tak vam vsetkym drzim palce. Nech uz nakupujeme cislo 36!!!
Jaaj, dnesny den ma fakt vycerpava:(
Ale nie jedalnicek, ale nejaka depka, kopu roboty, ziaden vysledok... Keby tak vsetko islo ako kilecka v tejto diete:) Snad zajtra bude lepsie. Zajtra je uz siesty den, pomalicky sme zasa za polovicou. Suseda tu take nieco vonave vari na cesnaku... Tak som si dala mlieko, hlad presiel, ale ta vona trvaaaa:) Idem mrknut na co sa budem tesit zajtra.
mataBB
otec to mal na obed so syrom, hehe este stastie ze som len tatarku kradla :DD joj ale idem dalej nič sa nestalo, fu este 5 kíl dať dole, a potom bude ok ináč plánujem nadalej sa stratovať ako doteraz bez tatarky, ináč túto temu sledujem od založenia :D
anduska ak si nezjedla celu flasku tatarky, tak to neries
a aj keby, jeden prehresok este nikoho nezabil, pokracuj dalej a kasli na to...inak tu tatarku ti fakt zavidim, milujem ju :)
ja tiez som dietovala dva tyzdne ale uplne iny jedalnicek som mala a schudla som takych 4-5 kíl. a dneska som jedla tatarsku omacku so zeleninou a salamou, je to velky prehrešok :-( no ale idem dalej
prepacte ak otravujem
no super nam to tu ide tušim :-)
DALSI DEN ZA NAMI :-) po tom ako som skončila 13den a v nedelu som mohla už hoci čo jest som spravila zopar prehreškou /sladke, vysmažane/ a až dnes som nabrala odvahu odvažit sa a po 2dnoch dietky zase o kg. menej :-) JUPIII NAOZAJ JE TO MOTIVACIA JAK HROM :-)
Lutska dakujem za tym idem nato :-)
Ahojte bojovníčky! Máte tu riadnu debatu o chudnutí. Ja som sa teraz vrátila z porady na danovom úrade.Ešte som dnes len pila 2 kávy a teraz som si dala plesnivý syr miesto tvarohu. Ja sa musím tiež pochváliť, že dnes ma kolega pochválil ako som dobre schudla. Ale hlavne sa dobre cítim a vôbec nepocitujem hlad. Viem si vychutnať aj obyčajné jablko, pomaranč alebo tvaroh.
Ešte som sa nevážila ale asi za sa vymením nohavice o číslo menšie. Už mi padajú č.42. Takže ďalšie cieľové číslo 38.Janka treba mať len chuť a pevnú vôľu aby si to vydržala alebo sa dojedovať pri kupovaní vecí.
ja sa tiez dost prezieram ale zacala som tuto dietu a vobec nie som hladna...clovek si zacne vychutnavat aj obycajny tvaroh alebo grep napr...co som predtym jedla na silu