13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

veronn

Aknezka WAU,gratulujem.A som mierne sokovana,ze z 59 sa ti podarilo zist na 50kg!To je vazne neskutocne.To naozaj len za 2tyzdne??

Silviag

Aknežka to je neuveriteľné a gratulujem.
Je to fakt dôkaz, že keď sa chce tak sa dá schudnúť len sa treba správne naštartovať.Super!!!!
A ešte nám prezrať z akých kg si chudla na koľko? Lebo ja som schudla 5 kg.Ale mne to stačilo. A teraz v druhom kole mám cieľ na 60 kg.Držím ti palce aby si si ich udržala.Silvia

Lutska

Aknezka, klobuk dole, to je uplne ze super. !!! Si dalsim dokazom ze ked sa chce tak sa da. Gratulujem.
SilviaG....ja budem dnes skoro cely den von, takze nieco vymyslim aby sa to dalo jest aj von. :-) Ja si namiesto tvarohu davam cottage cheese, mnam.

aknežka

Ahojte babule, už dlho vás tu čítam. Dnes je môj 13 deň a schudla som neuveriteľných 9 kg :) Držala som ju presne podľa návodu. Všetci ma naokolo chvália ako som krásne schudla. Neverila som, že to dokážem.

Silviag

Ahojte moje! Ako sa vám darí.Ja som si ráno dala iba jedno vajíčko+rajčina.Teším sa už na pomaranč.Cítim sa výborne. A hlavne ma teší keď mi každí hovorí ako dobre vyzerám a nohavice sú mi zasa voľnejšie.Vôbec necítim hlad ani únavu.
Nela schudnutie s prs je individuálne. Ale ja som schudla zo všetkého aj z pŕs,zadku a bokov.Muška a Lutska ako sa
vám darí? Čo dneska papkáte?Ja o 13 hod.si dám pribináčka,lebo tvaroh mi nejde dole krkom.Dúfam, že veľa nezhreším.U nás je dnes zamračené ale teplo.

Muška

Dobre ranecko. Aj my tu mame dnes krasne, Lutska, tak hor sa do dalsieho dna. Dnes mam dost veci vybavovat, tak to bude iste bez problemov. A hlavne nie je u nas ani zima, ani pod mrakom, takze naladicka...

Lutska

Krasne dobre ranko vsetkym. :-) Ako sa dnes citite? Ja som akasi plna energie a chuti do zivota a chudnutia. :-) Dnes bude dobry den, dnes dam dole kilko. :-D
Nela...tato dieta je hlavne o psychike. Vacsina z nas ma odskusane ze ak ju budes dodrziavat, aspon 5kg schudnes. Ja dodrziavam jedalnicek a aj cvicim kazdy druhy den. Takze sa to da...ale musies sa zatnut a tvrdo ist za tym co chces. Zelenina.....podla mna je najlepsia surova, alebo naparena. Vajicka mozes nahradit ak ic naozaj nemusis, ale mna celkom nasytia tak som rada ked su vajicka na veceru. Ci schudnes z prs....to je individualne, u mna to funguje tak, ze to ide akosi rovnomerne z kazdej casti tela.

Nela111

A este take prakticke otazky, ked kukam teraz znova na ten jedalnicek: Zelenina - surova alebo tepelna upravena alebo z konzervy, ci je to jedno? Ked nemusim vajicka, cim to mam nahradit? (Moze byt napr. cottage cheese alebo tofu?) Po nie teplom obede ste neboli hladne ci unavene?
A mam sa obavat, ze najviac, resp. ako prve schudnem z prs? :-/