Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte kocky, zajtra sa tesim na zeleninovo- ovocny den. Budem tu aj castejsie pisat hura hura
Muška ja sa tiež odvážim až na konci ale už teraz cítim, že aj tieto nohavice čo mám na sebe sú mi veľmi voľné a budem musieť si dať ďalšie zo skrine, ktoré som nemohla obliecť pred dietou.Zatiaľ som so sebou spokojná.
No teda Aknezka:) Super, gratulujem. Ja som sa teraz rozhodla nevazit kazdy den, ale v polovici , alebo az na konci. Ale supeer, sme hviezdy. Aj na mne si to okolie vsimlo. Nebolo cloveka, ktory by to pozitivne neokomentoval:) Ja si dnes dam namiesto bieleho masa dve vajicka. Nechce sa mi rozmrazovat maso a mam navarene pre rodinku zo vcera.
Inak pre mna je dolezite pitie. Pijem 3l vody denne a uzasne mi to zahana hlad. Preto si aj myslim, ze sme neschudli len vodu :D, Lebo to by sme tu priemerne schudli 6kg vody na osobu a to sa mi nejako nezda:D :D Ja tiez chudnem rovnomerne, tak zo vsetkeho. A hlavne ma tesi, ze si mozem obliect aj kusky, ktore som mala v skrini dost hlboko zastrcene:D :D :D A bude este lepsie :D
Agnežka gratulujem to je super. Ja som kedysi mala 51/163. Ale po 2 pôrodoch to išlo hore.Ale teraz vďaka týmto kočkám som sa naštartovala a chudnem. Prvé kolo som chudla sama a druhé som sa k nim pridala.Nechcem byť moc náročná takže zatiaľ cieľ 60 kg.A potom určite si dám nižší cieľ. Uvidím. Ale ty máš super váhu.Vau.
Danielka držím ti palce a uvidíš, že to zvládneš a my ti v tom pomôžeme. Keď budeš cítiť ako sú ti volnejšie nohavice zo dňa na deň,tak určite vydržíš. Ja som to hneď na váhe nevidela ale na veciach. Držte sa všetky. Majte sa.
laurina je to na prvej zalozke tejto temy..alebo ked to hodis do googlu tak to najdes urcite
Danielka305,tiez ti drzim palce a prajem pevnu volu.Stoji to za to :-)
Ahojte krasavice, uz dlhsi cas sledujem toto forum...a dnes som sa konecne odhodlala drzat mliecnu dietu...uz som drzala milion diet ale vzdy som to vzdala...chcem zhodit tak 5-7 kg...ak to vydrzim tak budem asi najstastnejsia na svete...Baby drzim vam vsetkym palce nech mate aj nadalej pevnu volu...ste super..
:D
ďakujem.
veronn - presne, 13 dní. ani o deň viac.