Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Dobré ránko prajem kočky. Ja som ráno začala pomarančom, na desiatu budem chrumať mrkvičku a neskôr uvdím. Nemohla som si odpustiť riadnu kávu.Lutska ja ešte uvidím či pôjdem do tretieho kola,podľa toho koľko schudnem.Ale to neznamená,že prestaneme písať. Ja sa vám budem ozývať každý deň či budem držať 13 dňovú alebo delenú. Dúfam že aj ty priseješ článkami.Baby až pôjdete do tretieho kola tak dajte riadne vedieť. Možno sa pridám.
Laurina nebude ti zle z toho mlieka neboj sa.Len musíš si hlavne veriť a povedať si že to dokážem. Moja bývalá kolegyňa má ozaj dosť kíl a strašne rada je.Jedlo je jej všetko.Nikdy sa nedala na dietu nahovoriť, lebo vždy povedala dopredu že to nezvládne. Ale mňa uvidela minulý týždeň a skoro odpadla. Tak ju táto dieta naštartovala,keď ma uvidela, že začala od pondelka a dodržiava to presne. Schudla už 3 kg. a cíti sa super(ľahučká ako pierko) Povedala mi,že tú dietu dokončí aj keby mala umrieť. Ale zistila že nemá opuchnuté nohy, brucho jej kleslo a ten pocit čo cíti nevie opísať. Neni jej zle a nepotrebuje sa prejedať.Takže všetko je to o tom ako tomu budeš veriť a pevná vôľa.Ja som sa tiež musela naštvať a začať.... A funguje to.Drž sa určite to zvládneš. My tu všetky ti budeme držať palce. Ostatné kočky ako sa vám darí?
Taaakže babulky, dnes je môj prvá deň :)
chcem zhodiť 5-6kg, ktoré som pribrala prepapkávaním sa.
Chcem sa opýtať. Ako riešite, keď Vás dostihne vlčí hlad? Bojím sa toho, že sa neudržím ale moja pevná vôľa je na dosť vysokej úrovni :) Samozrejme aj dôvod prečo chudnúť je dosť závažný - SVADBA :)
Laurina22 kludne sa mozes pridat.Drzime ti palce.
Laurina22
Uz to tu bolo povedane, je to na poslednej strane tejto temy.
Ja som dnes vstala s umyslom mat precistovaci den o vode a caji.. A zajtra zacat s 1.mliecnym dnom. Ale vydrzalo mi odhodlanie tak do 14tej. Uz som bola taka hladna, ze som sa nevedela sustredit na pracu. :-/ Tak som si dala 250 g makkeho odtucneneho tvarohu. A vecer o 18tej 4 dl odtucneneho mlieka s troskou dzemu, a o 19tej asi 3 dl odtuc. mlieka a o 20tej paradajku, pol salat.uhorky a cesnak. Baby, je to ok? Mne sa to tak tazko dodrziava.. Vy idete presne podla rozpisu?
Lutska... ja idem pokračovať aj v 3 kole, kľudne tu môžeš písať kedy len chceš, aj keď budeme po diéte :)
Paci sa mi ake sme tu vsetky vesele, len tak dalej dievcata! :-) Ide nam to vsetkym skvele. :-) Normalne mi budete chybat ked skoncime tuto dietku. :-)