Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

mataBB

baby ako sa vam dari? ja som sa od prveho kola este nevazila, ale podla metra isli nejake cm dole, tak som strasne stastna :)

stihlik

1.den

7:00

10:00

13:00

16:00

19:00

¼ mlieka alebo kefíru alebo nízkotučného jogurtu

- // -

- // -

- // -

- // -

2.den

Termix prip. Smotanový jogurt

15dkg tvarohu

15dkg bieleho masa (napr. uvarene kuracie prsia)

15dkg ľubovoľnej zeleniny (len čerstvej )

2 varene vajcia

3.den

10 dkg ovocia (nie kompót)

10 dkg čerstvej zeleniny

10 dkg diétnej salámy alebo šunky

¼ l mileka,kefiru alebo nízkotučného jogurtu

15 dkg vareného hovädzieho mäsa

4.den

Termix prip. Smotanový jogurt

¼ l mlieka,kefiru alebo nízkotučného jogurtu

10 dkg zeleniny

10 dkg ovocia

10 dkg diétnej salámy alebo šunky

5.den

2 varene vajcia + 10 dkg zeleniny

10 dkg ovocia

15 dkg tvarohu

10 dkg ovocia

10 dkg zeleniny + ¼ l mlieka

6.den

10 dkg šunky

10 dkg ovocia

10 dkg tvarohu

10 dkg chudého vareného mäsa

¼ l mlieka, kefíru alebo nízkotučného jogurtu

7.den

2 varene vajcia

10 dkg ovocia

15 dkg tvarohu

10 dkg chudého vareného mäsa

¼ l mlieka, kefíru alebo nízkotučného jogurtu

8.den

20 dkg ovocia

20 dkg zeleniny

20 dkg ovocia

20 dkg zeleniny

20 dkg ovocia

· Trvá 13 dní, úbytok na hmotnosti je minimálne 8 kg.

· ZÁSADA: treba dodržiavať čas jedenia a zlozenie jedla

· Pri zmene času jedenie treba dodržať 3-hodinový odstup medzi 2 jedlami (raňajky sa môžu aj vynechať ale v žiadnom prípade sa nesmú dávky jedál zvyšovať alebo nahrádzať niečím iným.

· Denne treba vypiť aspoň 2 litre vody (minerálky alebo bylinkového čaju)

· Vhodne je piť aj 2dcl čaju z listu senny, ktorý pomáha pri trávení.

· Káva sa môže piť v akomkoľvek množstve, ale jedine nesladená!!!!!

· Po ukončení 8.dna sa diéta opakuje prvým dnom, a na 14. deň možno jest všetko

· Touto diétou sa mení metabolizmus, a ak sa človek neprimerane neprejedá, počas ďalších dvoch rokoch nepriberie.

PauPau

ahojte kočky..

už týždeň prehliadam a surfujem po všetkých možných portáloch o chudnutí atď atď.. natrafila som nahodou na "vašu 13dňovú diétu" a povedala som si WHY NOT! a idem do toho. .dnes je môj prvý deň, zatiaľ je to v pohode ale predsa len prešlo iba niekoľko hodín od zobudenia. Pohár mlieka mám za sebou, potraviny na zvyšok "trápenia" dokúpené a teším sa na výsledky. Ak teda nejaké budú, priznám sa som lenivec od prírody a nemyslím si že je to so mnou až také zlé, pri info mám 171cm a 70kg a 20 rokov.. teším sa čo to dá, len jednej veci sa obávam - mam sedavé zamestnanie, celý den som v kancelárii pri PC a nutkanie tlačiť do seba niečo sladké je NE.SKU.TO.ČNÉ.. tam mam už aj zásobu čajíkov na zažehnanie hladu. DRŽTE PALEC.. ;)

stihlik

dakujem Silviag za povzbudenie .-)velmi pekne dnes to už kašle asi je to tym že budem mat aj menzes a vtedy je to vždy krute poupratoval aosm okna poumyvala hned sa citim lepsie v cistom a popri to rozmyslala pekne som si dal už aj rožtek a obed si dam pollievku ktoru som 20dni nemala zajta alebo až nedelu by som chcela pit iba žihlavovy čajik a od pondelka pojdem na novo... hadam si nedoblbnem metabolizmus už uplne...
nikdy som nebola chuda ale toto leto by som sa už naozaj chcela bez hanbi vyzliect do plaviek a mat aspon tych 65kg...čo je pre niekoho vela ale ja osm dost vysoka 176cm
ete raz dakujem maj sa pekne Silviag .-)

Silviag

Stihlik nezúfaj,že si schudla len toľko alebo toľko.Nesmieš myslieť že dietuješ, musíš to brať športovo. Ja napr.som v prvom kole schudla iba 5 kg a akneška písala že 9 kg. Jednoducho každý schudne inakšie.Ale mňa povzbudilo, že tie nohavice čo som mala pred chudnutím, už mám odložené veľmi hlboko v skrini a cítim sa super. Nemôžeme sa porovnávať. Ja mám dcéru 16 ročnú a ona má 65 kg a vyzerá na svoj vek dobre. Ja mám tiež toľko a inakšie vyzerám.Nezdá sa mi tučná ako si ona myslí a jej stále zdôrazňujem,že nemá čo chudnúť lebo sa vyvíja.Ja som mala v robote kolegyňu ktorá začala chudnúť zo 79 kg a skončila najskôr ako anorexička a neskôr bulimička.Teraz chodí na dialízu ľadvín. Maternicu má ako 6 ročné dievča.Život už len dožíva. Má 39 rokov a 40 kg/168cm.Nemá ani rodinu proste troska.Keď ma pre 5 rokmi chodila navštevovať ako náhle sa najedla hneď išla na WC a vyvrátila všetko. A preto ja mám rešpekt pred dietou, všetko treba robiť s mierou a nie to preháňať.Viem čo to s človekom urobí - stratí všetko rodinu, kamarátky a priateľa.

stihlik

ahojte ŠTÍHLIČKY :-)
doteraz som bola silne motivovana no za 4dni som schudla sotva 1kg a dnes rano ma popadola strasna chut na sladkee a dala som si..prepadol ma taky zly pocit že som si asi až vsugerovala že mi je Z TOHO zle a vyvvratila som to... asi začinam byt z toho chudnutia chora v prvom kole šli kilečka dole veru rychlejsie...
boože hadam nebude zomna bulimička :-)
JEDNODUCO CHCE TO VAŽNE IBA MOC PEVNU VOLU A CVIČIT...
MYSLITE ŽEBY NEPOMOHOL NAOZAJ JEDEN DEN IBA NA ČAJIKU ŽIHLAVOVOM ALEBO TAK ? ?
ASI MAM DAKU KRIZU IBA :-) vam oc držim palce

veronn

Emanuelle,aj ja ti drzim palce...a co sa mna tyka,tak ja som 1.kolo nezvladla do konca,na piaty den som to vzdala.Ale som sa nastvala a toto 2.kolo zvladnem do konca.A do 3.kola sa pustim bud hned alebo si dam 1den prestavky,este uvidim...

veronn

Dobre ranko kocky,ako sa vam dari??Dnes mame len ovocie a zeleninu,ale mne to nevadi,idem do toho s usmevom na tvari.Rano som sa vazila a mam -5kg,tak som stastna ako blcha :-) Dufam,ze do konca dam dole este aspon 3kg a uz teraz viem,ze idem aj do 3.kola...

emanuelle

ďakujem, verím v to, že to dokážem. dôvod nie len svadba ale aj zlý pocit zo seba, svojho tela, zle sa cítim, tak plno a zároveň prázdno.
čajíky ja môžem, takže budem piť veeeľa, hoci s pitným režimom ja problém vôbec nemám :) pijem strašne veľa tekutín.

a babule tie čo tu píšete o druhom, treťom kole..to ako držíte diétu 26 alebo 39 dní? :-O

Silviag

Emanuelle držím ti palce určite to vydržíš veď máš super dôvod. Ja hlad zaháňam čajmi alebo vodou. Čaj si varím zelený alebo čaj od Klember (spaľovač tukov).V robote si ho navarím do veľkého pohára a pijem celý deň. Lebo tu je dôležitý aj pitný režim.Drž sa.