Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Lutska

Muska, na teba som cakala :-D Ja som mala tyiez z vodou trosku problem, boli sme v parku a tam sa velmi cikat neda....tak to sa clovek radsej nenalieva vodou. Ale k veceru som to vsetko dohnala. :-) A moj dnesny prehresok je pohar bieleho :-( Ale co uz...nastraha zivota :-D Zajtra zasa podla planu. :-)
emanuelle....ja sa cez vikendy rano nebudim, za mna to robi moj roztomily osem mesacny drobcek :-D Ale dnes v noci ma sluzbu moja polovicka, takze rano si to vychutnam a kludne tie ranajky o siedmej ozeliem.
Tak hor sa do dalsieho dna!!!!!

emanuelle

taaakže prvý deň úspešne za mnou :)
iba mliečko a nič viac. cítim sa trochu inak, tak lepšie ale to je asi len psychika. teším sa na zajtra :)
a inak babule ako riešite to, že v sobotu a nedeľu spíte dlhšie? dávate si budíka na raňajky alebo ich vynechávate?

Muška

Laurina, neodhodlavaj sa. Povedz si, ze to skusis a uvidis kolko dni vydrzis:) A ja si myslim, ze vydrzis 13, alebo aj 26. Tany mala tiez krizu a myslim, ze kazda z nas a pozri kde sme sa dostali :) :) :)

Muška

Fuuuha, ale ste sa rozpisali. A kopec novych ludi, nebola som tu par hodin a citim sa tu ako cudzinec:D :D
Dnes som mala vela roboty mimo domu, pitny rezim v ..., uplne ma bolela hlava a vyliala som do seba behom pol hodky liter vody. Rano som mala salat, cely den nic a vecer sopsky:( A veru aj so syrom. Ach jaj. Viem blbost - porusenie rezimu stravovania, malo vody, ale co uz. Nastrahy zivota. Inak vitam vsetky nove odvazlivkyne, prajem nech vam, to ide. Da sa to zvladnut, ja som si pri navale hladu nakrajala polovicku jablcka a pomaly si vychutnavala. Alebo listky ladoveho salatu. Ale to tak - vecer. Podla mna sa to da aj bez toho, ale ked sme boli zvyknute papat:) Ozaj, tie kila su klamlive, tusim Silvia to pisala. Ja mam 180 cm a ked som mala 60-65 so vyzerala ako anorekticka a nemohla som si na seba nic kupit. Mne vyhovuje vaha 70 kg. Vtedy je to tak fajn, je mi volna 38. Neviem ako to je. Asi mame fakt niekto tazsie kosti. S touto dietou som doteraz schudla 7 kg, co je dost. Chcem dat dolu este tolko a budem spokojna.
Tany, ty si sa teda vyhecovala :) :) :) Tusim ma zlomis na tretie kolo:) Ale den dva volna by sme si mohli dat, nie?

Laurina22

Kocky,tak ja sa stale odhodlavam,sa bojim,ze mi skolabuje zaludok:-(((Ale musim o tyzden vypadat ok a tomu by kilecka dole len a len pomohli...

Nela111

Lutska
V dobrom ti zavidim, a samozrejme prajem. A je super, ze sa citis fyzicky aj psychicky tak dobre. Ja mam akoze 2.den tejto diety, ale nedari sa mi ju dodrziavat. Sice som si povedala, ze male modifikacie by boli ok, ale asi su viac ako len male. Och, ked ja som taka pazrava.. Ked na nieco dostanem chut, tak sa neviem na nic ine sustredit (ani na pracu), len na to, kym si to nedam (vacsinou nieco sladke). No a doobeda mavam dost hlad, to je tiez neprijemne. Viem, ze je to malo dni, 13 by mal clovek vydrzat, nech sa aspon nastartuje, ale nie je to vobec lahke. NEJAKE TIPY (ako to zvladnut)??

Lutska

Ahojte baby, ja hlasim, ze sa mi dari vyborne, vytiahla som zo skrine dalsie dvoje rifle co som nosila pred tehotenstvom, tak mi od stastie az srdiecko poskocilo. :-) Este su take natesno, ale uz ich obleciem!!! Parada. Takze ide sa podla planu, vazim sa az na konci, ale uz teraz viem ze to bude dobre.
Vsetkym novym babam drzim palce, ide to ked sa chce. :-) A 13 dni je naozaj velmi malinko, to sa da vydrzat!!!!!! Tak s chutou do toho.
A jasne ze sa tu budem ozyvat aj nadalej a budem vas informovat ako to ide dalej. :-)