Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Dobre ránko, pekne tu vítam nových bojovníkov. Držím vám palce nech sa vám dari hlavne bez prehreškov :)
Včera som mala dosť ťažký deň nič som nejedla ani nepila hrôza hrôza... dnes som si dala miesto mliečka jednu parku a je mi super. Budem už pokračovať v jedálničku, len mlieko mlieko a mlieko, teším sa že ho dnes môžem dodržať.
Baby pýtali ste sa kedy začne 3 KOLO... Neviem kto všetko sa ku mne pridá, no čím viac nás bude tým lepšie. Mám v pláne urobiť si jeden deň voľna. Takže začiatok 3 kola bude 15.4. Budem vás ešte informovať o presnom termíne :)
Dnes máme krásny 9 deň. Ja som schudla dosť, neviem koľko cm som mala pred chudnutím, no opasok si uťahujem čoraz viac a to je to najpozitívnejšie a najkrajšie. Mamča ma dnes privítala z veľkou radosťou opäť je o pár kíl ľahšia :)
Darí sa nám výborne, a do 3 kola ideme na 100%.
Pekný dník vám prajem bojovníčky.
dobré ránko babule, ako je to možné? dnes je môj druhý deň. ráno som vstala a keď som sa postavila na váhu o 1kg menej??? :-O Ako je to možnéééé???
Dobre ranko,tak my s priatelom mame mliecko uz tiez za sebou.My sme si ho boli vcera kupit v mliekomate,tak sme si pochutnali na troska tukovejsom :-)Prajem vam pekny vikend a vela sil to vydrzat az do konca...
Laurina, bude to vidiet. To mi ver. A budes pistat od stastia ako:D
Tak este zaverecny prispevok, asi posledny:) Mna tiez budi moj syn, takze nemam problem s vikendom:) :) Zajtra odlahcujem. Inak vsimla som si, ze mam v jednom kuse upratanu kuchynu, ked takto nepapakam doma - kedy, tedy.
Laurina, po siedmich dnoch som mala dole 4 kg a psychicky aj fyzicky som sa citila skvele. :-)
oprava: ...tiez s vodou trosku problem :-D jeden pohar vinka po dlhom case a hla....chybicky sa vludili :-D