13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

Dobre ránko, pekne tu vítam nových bojovníkov. Držím vám palce nech sa vám dari hlavne bez prehreškov :)
Včera som mala dosť ťažký deň nič som nejedla ani nepila hrôza hrôza... dnes som si dala miesto mliečka jednu parku a je mi super. Budem už pokračovať v jedálničku, len mlieko mlieko a mlieko, teším sa že ho dnes môžem dodržať.
Baby pýtali ste sa kedy začne 3 KOLO... Neviem kto všetko sa ku mne pridá, no čím viac nás bude tým lepšie. Mám v pláne urobiť si jeden deň voľna. Takže začiatok 3 kola bude 15.4. Budem vás ešte informovať o presnom termíne :)

Dnes máme krásny 9 deň. Ja som schudla dosť, neviem koľko cm som mala pred chudnutím, no opasok si uťahujem čoraz viac a to je to najpozitívnejšie a najkrajšie. Mamča ma dnes privítala z veľkou radosťou opäť je o pár kíl ľahšia :)
Darí sa nám výborne, a do 3 kola ideme na 100%.
Pekný dník vám prajem bojovníčky.

Emanuelli

dobré ránko babule, ako je to možné? dnes je môj druhý deň. ráno som vstala a keď som sa postavila na váhu o 1kg menej??? :-O Ako je to možnéééé???

veronn

Dobre ranko,tak my s priatelom mame mliecko uz tiez za sebou.My sme si ho boli vcera kupit v mliekomate,tak sme si pochutnali na troska tukovejsom :-)Prajem vam pekny vikend a vela sil to vydrzat az do konca...

Muška

Tak este zaverecny prispevok, asi posledny:) Mna tiez budi moj syn, takze nemam problem s vikendom:) :) Zajtra odlahcujem. Inak vsimla som si, ze mam v jednom kuse upratanu kuchynu, ked takto nepapakam doma - kedy, tedy.