Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Tany ja uz tretie kolo nie...aspon nie teraz. Ale budem vam drzat palce. Sice este so sebou nie som spokojna, ale skusim si dat zdravu stravu menej a 5krat denne. Uvidime ako sa telo bude spravat. A potom pred letom este jednu mliecnu urcite vyskusam. :-)
ahojte. ja tu dietu drzim uz 6-ty den a schudla som asi iba 1kg. baby schudli ste niektora az tych 8kg? :O vsetko dodrziavam, takze si myslim, ze je nemozne schudnut 8kg za 2tyzdne, ako sa v diete uvadza. to jedine, ak by sme nic nejedeli :)ale pamätajte, ze chudnutie je dlhodoba zalezitost, ak nechcete jojo efekt. cize cim viac kg za kratku dobru schudnete, tym je väcsia pravdepodobnost,ze to aj spät priberiete. :) drzim palce :)
Dobre ránko kočky.
3 kolo začne v piatok 15.4 :) Kto sa pridá?
Krasne nedelne rano vsetkym :-)
Ako vam to ide? Ja idem podla planu, dnes to tiez dodrzim. Dufam.
Najlepsie je vypadnut na cely den a vziat si zo sebou len to co je v jedalnicku. :-) U mna to funguje. :-)
Ja mäso nenahrádzam vajíčkami, to by ma ani nenapadlo :))
Podla mna je to ok. Tam je tak maly energeticky prijem, ze to nemozes pokazit. Ja som si dnes rano dala tak ako Tany parok ale teraz idem podla rozpisu. Ale nemozes to sunkou pokazit. Urcite nie. Ja si davam namiesto masa aj dve vajicka. podla toho co mam doma a tak.
babule ja si namiesto mäska dávam šunku, pretože mäsko samo o sebe nejem žiadne. je to v pohode???
Mlieko máme za sebou :) idem si uvariť čajík
Laurina22 .... môžeš si dať len mäso, ja keď som nemala doma mäso tak som si dala 2-3 plátky šunky :) No teraz sa snažím dodržiavať presne jedálniček