Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

paupau

Dobré ránko dievčatá.
Od piatku som bola plne pripravená a rozhodnutá ísť do toho, rano mlieko celý den nič a večer ma premohla chuť a zjedla som zeleninový salát..takze v sobotu zas odznova rano mlieko celý den nič a večer ma kamarat pozval na brynzdové halušky, no nechod?! daj od nedele zas odznova, rano mlieko cely den nic a VYDRZALA SOM, dnes je konečne druhý den, samotný tvaroh - blaah, nič moc.. ale podarilo sa, do toho pijem striedavo, vodu s citronom, ladovy zeleny cas, plus caj detoxikačný, caj na spalovanie tukov a caj anticelulitídny, cvičím denne 3x stehná a zadok a 80 brušákov.. ja dúfam ze pojde dole aspon tých 8kg lebo sa uz zbláznim do kelu :) pekný den

Silviag

Ahojte kočky. Tany ešte neviem či sa pridám uvidím. Určite ti to dám vedieť. Emanueli ja som v prvom kole tiež po 4 dňoch mala iba 1 kg dole ale nohavice mi boli veľké. Ja som to cítila na veciach a preto som sa potom prestala vážiť. A nevážim sa ani v tomto druhom kole. Zasa to cítim na veciach a hlavne ma už ak okolie chváli, že som dobre schudla. Takže teraz vôbec neviem koľko som schudl do dnešného dňa. Odvážim sa až na konci ale dôležité že sa cítim úžasne. Včera bola u mňa kamarátka, ktora dietu začala držať od pondelka (1kolo) a schudla 5 kg. Ale ona je moc tlstá. Určite na 120 kg. Takýmto ľudom idú kilá rýchlejšie dole ako nám,čo chceme schudnúť iba nejakých 10 kg.Ráno som si dala pomaranč na desiatu kaleráb a už mám kúpenú salámku. Mňam! Teraz si idem navariť čajík (spaľovač tukov).Držte sa.Tany ten tvoj jedál.lístok neni zlý. Mozno si ho vytlačím.

Emanuelle

Ahojte babule, takže dnes začínam 4 deň. Ani raz som nepoľavila, stále to dodržiavam. Dole mám iba 1kg ale cítim sa akoby som dala dole aj 5kg :)

Tany

Dobré ránko vám všetkým prajem.
Takže novú diétu sme sa rozhodli držať od Soboty 16.4.
Jedálniček je nasledovný...
1. Deň
07.00 hod.-1/4 l mlieka
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-1/4 l mlieka
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-1/4 l mlieka
2. Deň
07.00 hod.-mlieko
10.00 hod.-ovocie
13.00 hod.-(Obed)
16.00 hod.-vajíčko 1ks
19.00 hod.-mlieko
3. Deň
07.00 hod.-mlieko
10.00 hod.-zelenina
13.00 hod.-(Obed)
16.00 hod.-ovocie
19.00 hod.-mlieko
4. Deň
07.00 hod.-mlieko
10.00 hod.-mlieko
13.00 hod.-mlieko
16.00 hod.-mlieko
19.00 hod.-mlieko
5. Deň
07.00 hod.-mlieko
10.00 hod.-šunka
13.00 hod.-(Obed)
16.00 hod.-zelenina
19.00 hod.-mlieko
6. Deň
07.00 hod.-mlieko
10.00 hod.-ovocie
13.00 hod.-(Obed)
16.00 hod.-syr
19.00 hod.-mlieko
(Po 6. dni sa diéta opakuje,končí sa mliečnym dňom)

Na obed si môžete dať malú porciu toho čo máte momentálne na obed. Ja si budem dávať buď polievku, alebo hlavné jedlo- ale len občas a hlavne v malých porciách.
Jedálniček som si zmenila tak aby mne vyhovoval čo najlepšie. Nemôžem jesť na večeru veľa, po včerajších vajíčkach mi bolo neskutočne zle. Takže od soboty idem podla nového jedálnička. Samozrejme vás budem informovať ako idú kilá dole.
Ak by sa niekto pridá budem len a len rada :)

Lutska

Dievcata, dnes ma asi nepochvalite...asi je tu nejaky zatazovy stupen alebo co, uplne som to dnes pokazila. A najhorsie na tom je ze mi to ani nevadi. :-D Uz tak dlho papkam len tie somariny, ze mi to padlo velmi vhod a mala som normalny obed, kuracie masko so zemiacikmi a potom o tri hodky neskor aj sladke. Zajtra ale planujem ist podla planu, chutove pohariky mam doplnene tak by to uz malo byt ok.
Ako sa darilo vam?

mataBB

tany toto aj mna zaujima, pis :)

inak aj ja idem zajtra na tzv. racionalnu stravu, citala som dost temu-- jedalnicek, denny prijem kalorii -- a podla tych rad sa budem aj ja riadit, uvidime co to spravi :)

Helus

ahoj tany a prezradis aky jedalnicek si si vymyslela?ja vas tu citam stale ja mam 90 dnovku.drzim palceky aby kila ubudali.

Tany

Caute baby tak vymyslela som si svoj jedálniček ktorý budem dodržiavať aj z mamčou, ten starý ma už nebaví. Dúfam že pôjdu po ňom kilá dole ako aj teraz :)