13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

stihlik

TENTO TYŽDEN PAUZA :-) a myslela osm si že sa racionalne budem stravovat no konec rodina :-)UŽ AJ SLADKE PAPAM AJ SKORO VSETKO NO :-/ ALE OD PONDELKA CHCEM IST ODZNOVA
CHCEM SA VAS HOLKY ALE OPYTAT NEMAVATE PROBLEM S VYPRAZDNOVANIM PRI TEJTO DIETKE ? JA OSOBNE SOM MALA...
DRŽTE SA !! MOC FANDIM

Tany

Muška.. počítam stým že je tam veľká noc, ja som cez vianoce + silvester schudla 3 kilá. Ľahšie sa vtedy chudne :)

Muška

Hmm, motivacia:) Tany, ratas aj s tym, ze tam je Velka noc? To bude narocne... Ja sa drzim, aj ked si upravujem jedalnicek, velmi mierne. Nebola som dva dni na nakupe, maly je chory:( Takze je to skor o tvarohu, mlieku, zelenine a vajickach. :) Tiez sa nevazim, ale teplaky su mi uz na zadku a stehnach velke... Pohybujem sa totiz teraz v teplakoch:)

Tany

Dnes som si robila poriadok v skrini a po 2 rokoch som konečne obliekla rifle ktoré som nosila na strednej. JE TO ÚŽASNÝ POCIT!!! Zajtra sa chystám na nákupy topánok, aspoň že veľkosť nôh sa nemení :D

Lutska

Tany, jedalnicek vyzera dobre, takto nejako by som sa chcela stravovat po tejto dietke. Desiata a olovrant slabsi, obedik nieco poriadne ale menej. A vela vody alebo caju. Mliecny den raz za cas je tiez dobry. Drazim palce. :-)

Tany

Dúfam že ej ten jedálniček dobrý a bude aj ..fungovať" uvidím v 3. kole. Po skončení druhého kola vám napíšem koľko kg som dala dole :)

Helus

tany jedalnicek vyzera dobre,ved uvidis,ako to pojde dole,ale ja myslim ze fajn.je tam pravidelne jedenie,a z kazdeho rozka troska.