Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
dnes mám za sebou 5.deň :) dodržiavam presne diétku, 2kg dolu. len som sa chcela babenky opýtať. môže mať na moju váhu vplyv to, že mám akurát menzes? minulý mesiac som sa vážila pred, počas a po menštruácie a rozdiel medzi tým: 2kg /počas menzesu som mala o 2kg viac ako pred a po/. je to teda možné? na nete som čítala, že áno a že počas menzesu by sme sa radšej nemali vážiť :)
Mirusa jasné začni kedy chceš, to bol len návrh :)
a babeny,len mala rada z vlastnej skusenosti...naozaj sa snazte papat pravidelne,aj ked je to dieta,vzdy nieco spapapajte,aj ked nie ste hladne..asi pred 3rokmi som drzala dietu,ano podarilo sa mi schudnut zo 65 na 50,ale poviem vam ze druhy krat taku chybu by som neurobila,mala som zdravotne problemy ze az...teraz mam 55a chcela by som mat zasa 50
tany,zacnem od zajtra,naco to odkladat do soboty:)))cim skor zacnem,tym bude viditelnejsi vysledok..
Ahojte. Tak ja z vyprázdňovaním nemám problém, a keď som mala tak vám dám 100% recept, dajte si ráno pohár mlieka a hneď zatým teplý čaj... len aby ste na WC-ko stihli dobehnúť.
Ja tiež teraz nedodržujem moc podľa jedálnička. Teraz som si urobila cestoviny zo syrovou omáčkou a pažítkou.
Všetci chudnúci, môžeme začať spolu v sobotu ak by ste chceli :)
Dnes som inak bola na nákupoch, odjakživa si kupujem tepláky XL, dnes som si ich kúpila ako vždy bez skúšania.. Prídem domov a zistím že sú mi úzke v páse :D som skoro odpadla, no mám výbornú motiváciu ďalej chudnúť. Su neuveriteľne nádherné, bola by škoda mať ich len tak v skrini. Do leta dám ešte 10kg dole :)
Ahojte :-)
nedavno bol pripad v nemocnici jedna žena držala tuto dietu a tak sa doslovne upchala musela ist na operačny zakrok...
NO JA SI MYLSIM ŽE POHYBOM SA TO DA TRSKU ROZHYBAT A HLAVNE VELA VODY VODY VODY...
UŽ TERAZ SA TESIM NA PONDELOK KEDY ODZNOVA ZAČNEM :-) prajem krasny den dens idem na Jumping tak aspon trosku pohybu ak už tej strave davam trosku viac ako by sa malo :-D
a Lutska ta kysla kapusta je super nápad ! .-)
ahojte.
Tretí deň pred nami, zatiaľ to ide celkom dobre.. vyprazdnovanie nejak nepociťujem, myslím ze aj to je v poriadku.
rano som bola odhodlaná ísť pekne podľa svojho "fitnessplanu" :) ale vzhľadom na to že som nikdy nebola športový typ tak v poslednej dobe davam telu zabrať a z tolkých brušákov už dostalo svalovicu. to jediné sa mi nevydarilo, inak cítim ubytok hmotnosti aj ked som sa este nevážila. cítim sa tiež lepšie. ak to nebude na mne vidieť - teda to že som schudla, tak to stojí aspon za ten pocit ze niečo pre seba robím a cítim sa oveľa lepšie a ľahšie.
Moj priatel je už druhým týždnom v zahraničí a príde asi o týžden, nevie o tejto mojej diéte takže som zvedavá či si všimne rozdiel, ak aspon maličký, tak to bude pre mna najvacsie zadozučinenie..
napadla ma taká vec ! mohli sme sa odfotiť a potom porovnať :) zhodnotiť kto je na tom ako keď už sa takto vzajomne podporujeme :)))
pekný utorok prajem
Dobre ranko vsetkym :-)
Rano som zacala mlieckom, tak snad dnesny den bude v pohode. Tiez toto druhe kolo az tak nedodrzujem, ale snazim sa. :-) Este som sa nevazila, ale citim sa skvele. :-) Vytahujem zo skrine stale nove a nove veci, co ma nesmierne tesi. :-)
Vyprazdnovanie...ano, ja mavam problem, dokonca som si dala len kyslu kapustu aj so stavou...a nic. Potom sa to na chvilku pohne, ale zasa sa na dve-tri dni upcham. :-( Asi nemame velmi co vyprazdnovat... telo vyuziva vsetko co mu dame. :-)
dnes 5.deň a dole 2kg! :)
mám z nich radosť, fakt. cítim sa o veeeľa lepšie :)
stihlik - ja s vyprázdňovaním vôbec problém nemám, mala som ho ešte pred diétou a s ňou sa mi to len pohlo ;)
Ahojte kocky,tak a my sme to v sobotu porusili...a keby len v sobotu,ale potom aj v nedelu a vcera :-( No nic,od dnes uz ziadne sladkosti,pokusim sa len tak racionalnejsie papkat a piatok zacnem mliecnu dietu od znovu