Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
silvus vsetky stare antikonepcie zadrzuju vodu v tele..nezadrzuju len tie, ktore obsahuju gestagen drospirenon..to su tie najnovsie antikonepcie a vlastne aj najdrahsie..je to yaz, yadine, yasminelle, maitalon, karhla, softine, softinelle a neviem este ktore existuju
paupau, ja beriem HAK Triquilar, je aj ten taký, že zadržiava vodu v tele a kvôli tomu sa nechudne?
ďakujem
ja som konečne prišla na dôvod prečo to nejde dole !!!
lebo - jem pravidelne, dodržiavam diétu, športujem, pijem vela vody a rôznych antioxidačných čajov a čajov pre lepšie trávenie..
a zistila som že beriem HAK konkrétne (regulon), čo je predpotopný druh :) teda antika ktorá zadržiava v tele vodu.. takže BABY ak máte problém a pocit ze nech robíte čo robíte a hoci sa cítite lepšie kilá nejdú dole, skúste porozmýšľať či nemáte podobný problém..zatiaľ to síce nemám overené ale od budúceho mesiaca sa chystám zmeniť ju na jednu z obsahom gastagenu drospiren - proti zadržiavaniu vody v tele.. (napriklad - yaz, yasminelle, yadine, maitalon, karhla..)
uvidíme, či je to príčina..
emanuelle neboj, vsetko pojde..urcite to je aj tym ze mas menzes, ale tak napr ja som schudla len 4kg z tejto diety, ale mne to stacilo..teraz pokracujem zdrvou stravou a snad este pojdu dole nejake 3
Dobré ránko, ja mám stále len 2kg dolu, dnes je môj 6.deň ale tak ako sa píše nižšie, asi to bude menzesom :( fňuk. ale nezúfam a nevzdávam sa :)
Cauko bojovníčky, tak dnes tu mame posledný deň. Zajtra čakám že tu každý napíšem koľko zhodil :) Teším sa na moment keď sa postavím na váhu :)
DObre ranko dievcence :-)
Ako vam to ide? Co noveho? Ja som mala mliecko na ranajky, o desiatej si dam jogurt. :-) Potom ...este neviem. Co vy?
Muska, ako deti? Uz zdrave?
MataBB - juj ale si ma potešila :) ďakujem
ano mozes, lebo pred menzesom a pocas neho telo viac zadrziava vodu v tele, co suvisi s hormonmi a cyklom