Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

mataBB

silvus vsetky stare antikonepcie zadrzuju vodu v tele..nezadrzuju len tie, ktore obsahuju gestagen drospirenon..to su tie najnovsie antikonepcie a vlastne aj najdrahsie..je to yaz, yadine, yasminelle, maitalon, karhla, softine, softinelle a neviem este ktore existuju

silvus28

paupau, ja beriem HAK Triquilar, je aj ten taký, že zadržiava vodu v tele a kvôli tomu sa nechudne?
ďakujem

Laurina22

Ahoj baby,ja sa priznavam,ze som dietku nezvladla,ale potichu vas citam,ako to pekne ide dole,drzim vam palce.-)))))))

paupau

ja som konečne prišla na dôvod prečo to nejde dole !!!

lebo - jem pravidelne, dodržiavam diétu, športujem, pijem vela vody a rôznych antioxidačných čajov a čajov pre lepšie trávenie..

a zistila som že beriem HAK konkrétne (regulon), čo je predpotopný druh :) teda antika ktorá zadržiava v tele vodu.. takže BABY ak máte problém a pocit ze nech robíte čo robíte a hoci sa cítite lepšie kilá nejdú dole, skúste porozmýšľať či nemáte podobný problém..zatiaľ to síce nemám overené ale od budúceho mesiaca sa chystám zmeniť ju na jednu z obsahom gastagenu drospiren - proti zadržiavaniu vody v tele.. (napriklad - yaz, yasminelle, yadine, maitalon, karhla..)

uvidíme, či je to príčina..

mataBB

emanuelle neboj, vsetko pojde..urcite to je aj tym ze mas menzes, ale tak napr ja som schudla len 4kg z tejto diety, ale mne to stacilo..teraz pokracujem zdrvou stravou a snad este pojdu dole nejake 3

Emanuelle

Dobré ránko, ja mám stále len 2kg dolu, dnes je môj 6.deň ale tak ako sa píše nižšie, asi to bude menzesom :( fňuk. ale nezúfam a nevzdávam sa :)

Tany

Cauko bojovníčky, tak dnes tu mame posledný deň. Zajtra čakám že tu každý napíšem koľko zhodil :) Teším sa na moment keď sa postavím na váhu :)

Lutska

DObre ranko dievcence :-)
Ako vam to ide? Co noveho? Ja som mala mliecko na ranajky, o desiatej si dam jogurt. :-) Potom ...este neviem. Co vy?
Muska, ako deti? Uz zdrave?