Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
lutska gratulujem..si super :)))) kolko si teda dokopy schudla?
Dobre ranko dievcata. :-) Ja hlasim ze som 2 kg lahsia, ale som spokojna, lebo som toto druhe kolo dost flakala. Uz to bolo na mna vela, dve kola za sebou. Teraz si dam chvilku pauzu, budem jest pravidelne, ale normalne. :-) O taky tyzden-dva si dam dietku znovu, neviem ci presne podla pravidiel ale na taky styl ako je tato mliecna. :-)
Vsetkym vam drzim palceky, budem vas v tom tretom kole sledovat, tak piste ako sa vam dari. :-)
ospravedlnujem sa, neviem či sa dá príspevok niekde vymazať ale blbne mi PC (upss...)
uvidíme, mne budú aj 3,4 kilá dole stačiť.. pri výške asi 172 cm mi váha 65kg bude akurát a viem že do leta to ešte upravím aspon na 62 a budem spoko..
ASPON NA PAR DNI BY SOM ALE CHCELA MAT MUZSKY METABOLIZMUS, ZJEST TRI VECERE CHIPSY PIVO A COKOLADU A RANO SA ZOBUDIT S POCITOM HLADU BEZ NAJMENSEJ STIPKY A POCITU ZLEHO STRAVOVANIA A KIL NAVIAC !! ACH:)
uvidíme, mne budú aj 3,4 kilá dole stačiť.. pri výške asi 172 cm mi váha 65kg bude akurát a viem že do leta to ešte upravím aspon na 62 a budem spoko..
ASPON NA PAR DNI BY SOM ALE CHCELA MAT MUZSKY METABOLIZMUS, ZJEST TRI VECERE CHIPSY PIVO A COKOLADU A RANO SA ZOBUDIT S POCITOM HLADU BEZ NAJMENSEJ STIPKY A POCITU ZLEHO STRAVOVANIA A KIL NAVIAC !! ACH:)
Paupau, ja som v prvom kole mala raz pohar bieleho vinka...druhe kolo je horsie, teraz raz za cas zhresim a vobec nejdem podla planu, ale papam na co mam chut ale v malych mnozstvach. :-( Podla mna si treba najst vlastne tempo a dodrziavat zakladne zasady a vaha pojde dolu. :-)
Pau pau .... ja so prve kolo dodrziavala do detailov. ani raz som nezhresila, no toto druhe kolo je trosku horsie ..
Od soboty zacinam svoju dietu tak uvidime ako pojdu kila dole :)
neviem ani ja baby, čo je na tom pravdy. viem len tolko ze som ich brala pred rokom a ked som ich pred letom vysadila enormne mi šla vaha dole.. vobec som sa nestravovala inak, vôbec som necvičila ba prave naopak, vysedávala som celé leto po kávičkách a po večeroch žúrovala :) ako prišla jesen a koniec septembra nasadila som znova Regulon a do dnešného dna som bez akéhokolvek zmeneného zivotného stylu ci rezimu - pribrala cca 10kg.. a ak je to príčina aj regulonu (samozrejme nie celá vina je na nom) tak sa určite chystám vysadiť tieto tabletky a prejsť na iné a popri tom dať druhé kolo 13dnovky. ktoré bude snád úspesnejsie.. dnes je moj 4.ty den. necítim zmenu váhy hoci sa cítim o niečo lepšie a najma mi pomáha že sa v noci neprejedám ako som zvykla.. priznam sa ze nejdem presne presne podla jedálnicka dokonca si sem-tam dovolím zhrešiť nejakou čokoládkou.. ale chválim vás vsetky ktoré idete presne (aj ked ruku na srdce, ktorá to striktne a bezchybne dodrzala? *)
Ahojte,aj ja sa priznavam,ze som to nezvladla az do konca :-(,ale piatok by som sa chcela pustit do dalsieho kola...A co sa tyka HAK,tak ja som brala Triregol asi 10rokov a nic som nepribrala.Ale co som necakala a na co ma nikto neupozornil,pribrala som 10kg po tom,co som ich minuly rok v auguste vysadila.A to som pritom nezacala viacej jest,prave naopak...Nechapala som co sa to so mnou deje,ale potom som nasla par clankov na nete a zeny,ktore maju ten isty problem...No a aby to nestacilo,tak minuly tyzden mi zistili,ze mi nedostatocne pracuje aj stitna zlaza,takze aj preto ten spomaleny metabolizmus...No,ale teraz uz aspon viem,kde je pes zakopany...a je mi jasne aj to,ze sa nemozem na to vyhovarat,lebo tym by som oklamala len sama seba,ale musim troska viacej na sebe makat a ze bude to beh na dlhu trat,teda racionalna strava uz asi po cely zivot...