Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Emanuelle

takže ku dnešnému 7.dňu mám 2,5kg dolu :( IBA!
neviem prečo to ide tak pomaly, možno preto, že mám akurát menzes :(
strašne ma to demotivuje ale ja vydržím až do konca. do dneška som nepoľavila a nezhrešila ničím iným, tak to musím vydržať. len som dúfala, že do budúceho piatku zhodím aspoň 5-6kg :(

Tany

Ďakujem kočky :) Keby tak ľahko išlo aj tých ďalších 10kg dole tak som najšťastnejší človek na svete :)

Tany

Ahojte, som maximálne spokojná - 12 kg .... teraz si idem dať menšiu prestávku potom za začnem stravovať podľa ,,môjho" jedálnička :)
Držím všetkým chudnúcim palce :)

Lutska

len sa nevzdavaj...aj mne sa zda ze to ide pomalsie, ale kedze som aj trosku polavila, kazde kilko dole potesi :-) ja tiez teraz dostanem menzes, takze sa bojim ako zvladnem svoje chute najblizsich par dni :-D

mataBB

lutska 4 kg som dala dole do minuleho piatku a dnes som sa vazila a 1,5 kg dole dalsich..ale to moze byt aj tym ze mam po menzese, lebo mi nezadrzuje vodu v tele ako pred nim a pocas..no ale neva :)mne to uz ide dost tazko, ja som chronicka dietarka, telo sa brani a ide to pomaly, no ale co uz...

mataBB

wau to je super :)) uz musis byt riadna kocka..no ja mam doteraz dole 5,5kg, ale som strasne rada :) 55 kg by som chcela aj ja,ale neviem ci sa to niekedy podari :)

Lutska

Mati, dokopy pri tejto mliecnej diete to je len 7, ale mne to staci, idem chudnut dalej, ale pomaly. Nebudem spokojna kym nebudem na 55. :-)
Ked sa tak zamyslim ze ked som zacala chudnut vo februari tak som mala 76....teraz 64, parada.
A tebe sa ako dari?