Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
takže ku dnešnému 7.dňu mám 2,5kg dolu :( IBA!
neviem prečo to ide tak pomaly, možno preto, že mám akurát menzes :(
strašne ma to demotivuje ale ja vydržím až do konca. do dneška som nepoľavila a nezhrešila ničím iným, tak to musím vydržať. len som dúfala, že do budúceho piatku zhodím aspoň 5-6kg :(
Ďakujem kočky :) Keby tak ľahko išlo aj tých ďalších 10kg dole tak som najšťastnejší človek na svete :)
TANY, wow. Gratulujem. To je uplne skvele. Klobuk dole. :-)
tany wau...ani nevies ako zavidim...keby mam 12 kg dole tak to uz som aka modelka :) gratulujem :)
Ahojte, som maximálne spokojná - 12 kg .... teraz si idem dať menšiu prestávku potom za začnem stravovať podľa ,,môjho" jedálnička :)
Držím všetkým chudnúcim palce :)
Ahojte môžem sa k vám pridať? Dnes som na 1dni a pozerám, že vám to ide super:)
len sa nevzdavaj...aj mne sa zda ze to ide pomalsie, ale kedze som aj trosku polavila, kazde kilko dole potesi :-) ja tiez teraz dostanem menzes, takze sa bojim ako zvladnem svoje chute najblizsich par dni :-D
lutska 4 kg som dala dole do minuleho piatku a dnes som sa vazila a 1,5 kg dole dalsich..ale to moze byt aj tym ze mam po menzese, lebo mi nezadrzuje vodu v tele ako pred nim a pocas..no ale neva :)mne to uz ide dost tazko, ja som chronicka dietarka, telo sa brani a ide to pomaly, no ale co uz...
wau to je super :)) uz musis byt riadna kocka..no ja mam doteraz dole 5,5kg, ale som strasne rada :) 55 kg by som chcela aj ja,ale neviem ci sa to niekedy podari :)
Mati, dokopy pri tejto mliecnej diete to je len 7, ale mne to staci, idem chudnut dalej, ale pomaly. Nebudem spokojna kym nebudem na 55. :-)
Ked sa tak zamyslim ze ked som zacala chudnut vo februari tak som mala 76....teraz 64, parada.
A tebe sa ako dari?