Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Tany kľudne môžeme začať 2.5. Budem rada. Máš pravdu že je lepšie v pondelok mať mliečny. Mne sa raz ušiel mliečny v nedeľu a bolo to hrozné.Rátaj so mnou a určite sa k nám pridajú aj ostatné.
Silviag... ako tak pozerám na kalendár radšej by som začala 2.5 v pondelok viac by mi vyhovoval mliečny deň v pondelok ako v nedeľu. Budem rada ak nás začne čo najviac :) a budeme zhadzovať kilečká tak ako doteraz
Ahojte baby...Takze som dalsia, ktora zacina zistovat,ze tato dieta je skutocne perfektna...Dnes rano som sa odvazila (druhy den) a bolo na vahe o kilo menej.Teraz je to 1,5 kilka...Som nadsena :). Prave som po fajn obediku a uz s tesim na zeleninku o 4 :)
Muška, stihlik...ako ste na tom? :)
Pekny den damy :)
Paupau ja som používala čaj z lekárne "Lastovička". V diete je písaný senný čaj ale pri ňom sú strašné bolesti brucha. Ja som si čal Lastovička uvarila večer o 18,00 hod a vypila či už teplý alebo studený a ráno o 6.00 som išla na záchod a o 7.00 do roboty ľahučká ako pierko. Len sa nesmie piť často, lebo sa ti naruší vyprázdňovanie v čreve.Hrubé črevo prestane pracovať. Takže daj pozor.Drž sa a nezúfaj ja som tiež neschudla ako niektoré. Najviac schudnú na váhe pevnejšie baby.
Tany a Lutska potom sa dohodneme po veľkej noci a pôjdeme do tretieho kola.
Ja si tiež teraz držím tých 64 kg. Nepribrala som ale jem menšie porcie (servírujem si na malých tanierikoch).Som šťastná ale potom musím isť s váhou na 55 kg. Chcem sa opýtať aký šalát robíte k udenému. Neviete nejaký bez majonézovej omáčky? Nejaký so skadkokyslým nálevom? Poradte.
dobré ránko dievčatá..
V polovici diety som sa konečne dostala k váhe a zarazil ma pohľad na ňu !!!!
Dietétu som dodržiavala, cvičila som pila som a neschudla som ani deko!! cítila som sa lepšie, chudšie a príťažlivejšie ale ani o kilečko som neschudla.. tak ma z toho chytila panika a začala som zas jesť, s mierou ale jesť !
bohužial už tretí deň mám problém s vyprázdňovaním.. je tu niekto kto mal podobnú skúsenosť? AK ANO - ako to riešiť.. ďakujem moc
Ahojte dievcence, s radostou pisem ze som nenabrala spat ani jedno kilecko :-) Papam celkom normalne, mensie davky, sem tam sladke....rano mam vacsinou len mliecko, akosi mi nechuti nic ine...potom sa snazim dat si nieco zdrave na obedik. ;-) Zboznujem mozarellu s paradajkou a aj masko kuracie prsicka na akykolvek sposob. :-) pohybu mam dost, beham za malym cely den. :-)))) Po velkej noci by som tiez chcela este jednu prisnu dietku, nech sa pohnem zasa smerom dolu. :-)
Ahojte tak moje problémové partie sú hlavne brucho ktoré je už na ústupe chvalabohu no mám široké ramena a tie sa asi ,, nescvrknú" tak ako brucho ktoré som mala ...
Bojovníčky držím vám palčeky. Ja sa pridám po veľkej noci ale budem vas pozorovať a niečo aj napíšem. Ja som dostala k 30 rokom(pred 10 timi rokmi) od kamošiek - bačejper.(neviem ako sa to píše) Je to hlavne na stehná a poky. Večer pri filme si zacvičím.Mne to pomáha
na moje problémové partie. Mala som aj bicykel ale ma to nebavilo a zavadzal mi v obývačke.Ale teraz ide jar,leto - a hurá do záhradky a skalky.Budem mať pohybu až až. Držte sa.
Ale na zajtra sa tesim, moj oblubeny den