Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Silviag

Tany kľudne môžeme začať 2.5. Budem rada. Máš pravdu že je lepšie v pondelok mať mliečny. Mne sa raz ušiel mliečny v nedeľu a bolo to hrozné.Rátaj so mnou a určite sa k nám pridajú aj ostatné.

Tany

Silviag... ako tak pozerám na kalendár radšej by som začala 2.5 v pondelok viac by mi vyhovoval mliečny deň v pondelok ako v nedeľu. Budem rada ak nás začne čo najviac :) a budeme zhadzovať kilečká tak ako doteraz

majusQa 21

Ahojte baby...Takze som dalsia, ktora zacina zistovat,ze tato dieta je skutocne perfektna...Dnes rano som sa odvazila (druhy den) a bolo na vahe o kilo menej.Teraz je to 1,5 kilka...Som nadsena :). Prave som po fajn obediku a uz s tesim na zeleninku o 4 :)

Muška, stihlik...ako ste na tom? :)

Pekny den damy :)

Silviag

Paupau ja som používala čaj z lekárne "Lastovička". V diete je písaný senný čaj ale pri ňom sú strašné bolesti brucha. Ja som si čal Lastovička uvarila večer o 18,00 hod a vypila či už teplý alebo studený a ráno o 6.00 som išla na záchod a o 7.00 do roboty ľahučká ako pierko. Len sa nesmie piť často, lebo sa ti naruší vyprázdňovanie v čreve.Hrubé črevo prestane pracovať. Takže daj pozor.Drž sa a nezúfaj ja som tiež neschudla ako niektoré. Najviac schudnú na váhe pevnejšie baby.

Silviag

Tany a Lutska potom sa dohodneme po veľkej noci a pôjdeme do tretieho kola.
Ja si tiež teraz držím tých 64 kg. Nepribrala som ale jem menšie porcie (servírujem si na malých tanierikoch).Som šťastná ale potom musím isť s váhou na 55 kg. Chcem sa opýtať aký šalát robíte k udenému. Neviete nejaký bez majonézovej omáčky? Nejaký so skadkokyslým nálevom? Poradte.

paupau

dobré ránko dievčatá..

V polovici diety som sa konečne dostala k váhe a zarazil ma pohľad na ňu !!!!

Dietétu som dodržiavala, cvičila som pila som a neschudla som ani deko!! cítila som sa lepšie, chudšie a príťažlivejšie ale ani o kilečko som neschudla.. tak ma z toho chytila panika a začala som zas jesť, s mierou ale jesť !
bohužial už tretí deň mám problém s vyprázdňovaním.. je tu niekto kto mal podobnú skúsenosť? AK ANO - ako to riešiť.. ďakujem moc

Lutska

Ahojte dievcence, s radostou pisem ze som nenabrala spat ani jedno kilecko :-) Papam celkom normalne, mensie davky, sem tam sladke....rano mam vacsinou len mliecko, akosi mi nechuti nic ine...potom sa snazim dat si nieco zdrave na obedik. ;-) Zboznujem mozarellu s paradajkou a aj masko kuracie prsicka na akykolvek sposob. :-) pohybu mam dost, beham za malym cely den. :-)))) Po velkej noci by som tiez chcela este jednu prisnu dietku, nech sa pohnem zasa smerom dolu. :-)

Tany

Ahojte tak moje problémové partie sú hlavne brucho ktoré je už na ústupe chvalabohu no mám široké ramena a tie sa asi ,, nescvrknú" tak ako brucho ktoré som mala ...

Silviag

Bojovníčky držím vám palčeky. Ja sa pridám po veľkej noci ale budem vas pozorovať a niečo aj napíšem. Ja som dostala k 30 rokom(pred 10 timi rokmi) od kamošiek - bačejper.(neviem ako sa to píše) Je to hlavne na stehná a poky. Večer pri filme si zacvičím.Mne to pomáha
na moje problémové partie. Mala som aj bicykel ale ma to nebavilo a zavadzal mi v obývačke.Ale teraz ide jar,leto - a hurá do záhradky a skalky.Budem mať pohybu až až. Držte sa.