13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Muška

majusqa, ja to s tebou mozem zacat a mozeme sa o strave informovat priebezne. Ja som bola velmi spokojna, otocila som ju dva krat, ale druhy krat som nebola dosledna. Prvy krat som schudla 5 kg, druhy krat 1.5, ale to bolo aj s keksikom atd. Ak chces pojdem do toho s tebou. Ale uz budem brutalne presna. Aj ked je tam velka noc. Potrebujem dat dolu este tak 5 - 7 kg a budem spokojna. Ked dala Tany tolko, preco nie ja?

majusQa 21

baby, mam par otazociek ohladne stravy, poproskam vas :)... Tvaroh sa papa cisty bez nicoho?...Biele masko-to kuracinku na vode aj bez soli?...Zeleninka sa papa surova alebo varena?...Ked mam 3.den vecer varene masko..aky je rozdiel ked mam 2.den biele masko a tu ze varene masko?...5.den rano vajicka,zeleninka, to oboje spapat ano?...Dietna salama, to klasicka sucha salamka?...a 6.den tu je chude masko, to sa zas ako odlisuje od bieleho a vareneho? :) to je Vsetko, prosiiim na kazdu otazocku odpovedat :) asi sa moc pytam,ale som zaciatocnik a chcem to dodrziavat presne:)a este prosim vas, ako cvicite popri? co je take fajn?:-) aaaa pit cistu vodu,alebo zihlavovy cajik alebo co? DAKUJEEEM :-*

majusQa 21

Pekny vecer baby :) mam pre vas novinku, mate dalsiu kolegynu na dietu :) Odhodlala som sa pridat sa k vam...od zajtra, ktora mi bude robit tych 13 dni spolocnost a dodavat mi oporu a optimizmus??? :)

Megi 888

Ahojte kočky,ako vám to ide?Ja som dnes na 4tom dni. - 2kg dole,som spokojná,už len 5 a môj cieľ je dosiahnutý. Inač minulý rok som tiež zo 75 schudla až na tu dnešnú,ale nerada na to spomínam:) Už tak nechcem nikdy vyzerať:)tak držte sa ja sa budem hlásiť každý deň:)

Tany

Muska budem len rada ked budeme dietovat spolu.Teraz sa stravujem normalne no dodrziavam 3 hodinovy odstup medzi jedlami. Od 1.5 zacnem znova mliecnu dietu :)

Muška

... ale ten syr, ti bude akoze namiesto maska:)
Inak, neviem ci aj vy mate taku skusenost, ale ja ked si dam teraz vo volnom dni nieco tazsie tak mi je vyslovene zle - bolesti zaludka, tazoba. Dala som si granatir, co sa mi nezda az tak zle a bolo mi fakt blbo. Zaujimave, ze mi nechyba pecivo.

Muška

Tany, ty si zena zazracnica. Prosim ta aku si mala vychodiskovu vahu? Nechce sa mi to tu pozerat... Lebo z teba to pada az strach. Ja som sa dnes drzala, az prisiel drahy z nakupu a priniesol strasne mnamky:( A medzi nimi moj oblubeny syr brie. Pane boze 60% tuku! A zjedla som dve tretiny. Ale uz poslucham:)
Tany, ruzove boxerky? To bude nejaky divoky vecer:) :) :)