Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Muška

Vitaj stihlik. Ja nedam dopustit na stepper. Aj ked teraz nan nemam moc casu. Dnes v pohodke. Aj ked som to zabila 3 jahodami. Ale to je ok, odpustila som si:D

Muška

Taak, az teraz som sa dostala k PC. Ja som kavickarka, ze vacsej asi niet. Pijem kavu s mliekom stale, ale samozrejme bez cukru. Ovocie sa moze akekolvek, niekto zakazuje banany, ale tu sme to uz prebrali, ze mozu byt. Ten energeticky prijem je tak maly, ze jeden banan / tak to vychadza nikoho nezabije:) Po jablkach napr rychlo vytravi a si skor hladna. Treba to obmienat. To je ako zo zeleninou. Na gramy je napriklad jedna mrkva, ale ak si das salat, je toho fakt dost. Na zaciatku by som odporucala skor tieto objemnejsie, vodnatejsie zeleniny. Kto nemusi tvaroh, alebo vajicka moze cottage cheese, ten ma este menej kalorii a travi sa min.8 hodin. Je aj chutnejsi, podla mna. S tym maskom. Ja radsej kuracie, robila som aj pecene v sacku s bylinkami, cesnakom (maggi ma take namiesane). Su stavnate, ja suche maso nemusim. Ja som si dala aj z polievky. V mojom rozpise bolo mozne pouzit aj hovadzie chude maso. Bravcove nie, je strasne tucne, aj kacka, alebo hus. To fakt nie. K tej sunke - v hydinovych sunkach je kvantum muky, to vam potvrdia vsetci co maju na nu alergie. Takze ja volim uuuuplne klasicku sunku. A bacha na udenu krkovicu a tucne syry:D Ide Velka noc, pozooor.

stihlik

majusQa 21 A MUŠKA :-) pripajam sa k vam aspon ma budete o den motyvovat tiež som chcela začat dnes ale hold ... :-/ ...
kolk ekolo držite ? ide vam to dole stale tak isto ? mne sa zda že zo začiatku to slo trosku rychlejsie ale nevadi pomaličky ale isto prideme do ciela :-) TAK ZAJTRA DRŽME SI PALCE
DAKUJEM PARTAČKY
A TANNY NAJLEPSI JE JUMPING PRECVIČI CELE TELO A SPALUJE SUPER KALORIE ! TRAMPOLINKA

majusQa 21

Dievcataaa...1.deň úspešne za mnou :) som rada, ze som to zvladla, iked som hladna ako vlk :) Zajtra to bude lepsie :) Budem informovat :)

Vy ste ako na tom? Muška co ty? :)

Drzkajte sa vsetky a dobru noc :)

stihlik

AHOJTE :-) dnes som chcela začat tretie kolečko ale akosik som ho nezvladl ahend prvy den ... predtym mi tatao dietka nerobila žiaden problem... :-/ tak HLADAM PARTAČKU ČO S ODHODLANIM ZAČINA OD ZAJTRA ?, VED VE 2 SE TO LEPE TAHNE :-)) do toho :-)))) držte sa vsetky

Silviag

Ahojte kočky. Ja som sa vám nehlásila ako som schudla v druhom kole. Bola som na školení. Toto druhé kolo som schudla iba 2 kg ale mala som aj prehrešky.Ja som spokojná zatiaľ. Tetar mám 64 kg ako Lutska. A tiež budem spokojnejšia až keď budem mať 55 kg. Teraz som si dala pauzu a začnem po Veľkej noci.Potom sa môžeme dohodnúť. Lutska u teba to fungovalo ako u mňa. Gratulujem aj ostatným. Nové bojovníčky s kilami vítam medzi nami a držím vám palce. Je to super dieta. Ja teraz prejdem na delenu a potom si dám 3 kolo.Držte sa a prajem vám pekný deň.

majusQa 21

Dobre tany :) ja len vies vsetko chcem robit presne, aby bolo vsetko tak ako ma byt :) tak dobre teda :)

a namiesto tej kavicky dam teda cajik :)

a este pomedzi pijem aj cistu vodu s citronom na stiahnutie zaludka, moze byt?

a tany ako si na facebooku?ak si teda...tam sa asi lepsie komunikuje...