Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
tany, moja, chcela som ze ked mam taku vahu a vysku...kukni dole...ze ci myslis ci by som mohla dat dole 15 kg po 2x mliecnej...popri cviceni a poriadnom dodrziavani...ty ma inspirujes najviac, lebo si to dokazala, preto sa pytam :)
a ano, presne mas pravdu, cez velku noc to bude faajn :) aj ja sa tesim...
majusQa 21... už som tu čo si chcela?
Inak ženy, cez veľkú noc sa bude najlepšie chudnúť.... na výber budete mať toľko papaníčka... vyberiete si len zeleninku + nejaké vajíčko šunku a dietka ako vyšitá :) teším sa už veľmi
dobre baby, idem pokukat na nete cviky na tu moju ritku :))
a nieco ako orbitrek mam doma, ale vacsinou byvam u priatela, tu ho nemam :( ale zajtra idem na 3 dni domkov,takze budem makaaaaaaat :)
a nebojte, nejak tu Velku noc zvladneme, nie sme ziadne B-cka predsa :)
Prajem aj vam aj sebe velaaaaaa sily, nech to vydrzime :)
Tak uz si o 100kg lahsia. to je ubytok, hm? :)
hupss :D jasné preklep..
vaha 70kg a výška 172.
dakujem nevšimla som si to, už som bola za obryňu :)
majusqa ani aerobic nie je vhodny az tak na chudnutie..skor rotoped, orbitrek a take veci...
vygoogli si tepova frekvencia pri aerobnom cviceni..tak je o tom dost popiane..musis si vyratat tepovu frekevenciu, pri ktorej tvoje telo spaluje tuky..to byva tak okolo 130 vacisnou...najdes to na nete vsetko...
Papau, sry, ty mas 170 kg? To je snad preklep, nie? :D
Ja zatial dobre, ale som dnes hladna:(
Uz sa tesim na ovocie, este dve hodky... Ale pri upratovani to pojde rychlejsie. My mame tradicnu velku noc, takze pridu sibaci a budem musiet mat pripravene. No uvidime, ako to pojde. Baby, drzme sa:) :) :)
No MajusQa ten aerobic je skôr na kondičku,ako na chudnutie...to ma teda pravdu...Hľadala som tu stránku na zadoček,len teraz už neviem kde je,ale viem,že to bola na Wanda.sk....skus dať do googlu cviky na zadok a strašne ich tam je veľa....mne určite pomáhajú....je vidno,že som si ho spevnila,ale neschudla,preto som začala 13 dňovú,tak uvidíme:)
Dominga proosim ta porad mi dake cviky na zadok ... teraz som cvicila, no nech som vymyslala ako chcela na zadok ma nenapada niiic...
a mataBB, takze sa mam potom presadit skor na aerovic? to ma moc nepotesilo :( lebo mam vela kamaratiek s ktorymi som chodila...:( pernamentku ,partiu :( ale ak je tak ako vravis asi nemam na vyber...
TANY ty mi prosim ta odpis ked tu budes :)
majusQa zumba nie je vhodna na chudnutie, pretoze clovek ma pri takomto cviceni vysoku tepovu frekevenciu a spaluje cukry, nie tuky...nastuduj si nieco o aerobnom cviceni..