Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
ahojte baby :) tiez som dneska zacala dietu s tym rozdielom ze na ranajky som si musela dat kusok celozrnneho chlebika s medom a samozrejme davku mlieka. asi nedodrzim presne cas kedy sa ma pit to mlieko ale casove odstupy budem mat asi 2,5hod. uz sa tesim na zajtra ked sa uz aj najem :)) ak mate fb mozte mi napisat som tam bebush rybanska.... ahojte a prajem pekny den :)
majusQa 21.... nestresuj kľud a z hlboka dýchaj.... je jedno na aký spôsob si mäso urobíš ja som ho dusila aj zo zeleninou, a len kuracie prsia, iné mäso nejem.
Ovocie môžeš tiež jesť hociaké ktoré ti chutí to isté platí aj pri zelenine.
Kávu môžeš piť podľa mňa, ja som kávu prestala piť :) miesto nej si urobím radšej zelený čaj.
Pekne doobedie dievcata :) Takze prvy den som pekne zacala, dost kruteeee :))) ale tak zaciatky su asi najhorsie, ale ja to zvladnem :) dnes som urobila nakup, vsetko co treba a idem do toho :)
Ale chcem sa vas spytat na tu kavicku...mozeeem? S mliekom bez cukru...aj ked je mliecny den..hmm?
A prosim vas, dnes mam len mliecny den, zajtra bude na rade aj masko ( chude). Kupila som si kuracie prsicka, bude okej ked si 20dg urobim jemnunko na oleji kus obvarit do biela,zaliat vodou a dusit? Moze byt? :)
Dalej,zeleninku som si kupila, paradajky,papriku,uhorku...ovocie jablka,banany,pomarance....to je okej?
A posledna otazocka, aky je rozdiel v diete medzi chudym, varenym a bielym maskom? :-)
Ktora viete mi prosim vas odpovedzte a DRZTE MI PALCEEEE....dakujeeem :-*
Ešte by som sa vás chcela opýtať, či nepoznáte nejaký dobrý recept na tortu alebo koláč do ktorého ide gaštanové pyré... ďakujem
A tie pánske ružové boxerky fakt neviete kde by som mohla objednať?? :)
Polhodinka šliapania na stacionárnom bicykli je za mnou, idem si dať niečo výživne a chutné na desiatu :)
majusQa 21 a Cloe111 ....držím vám palce aby ste to zvládli bez PREHREŠKOV :))
Muška neviem prečo si aj ty toľko nezhodila, ale neboj zvládneš to,m budem na teba myslieť.
majusQa 21 .. držala som 2x 13 dňovú dietu viac krát za sebou sa neodporúča držať túto diétu, tak som si teraz spravila ,,voľno" papám na čo mám chuť v pravidelných intervaloch ako počas celej diéty. A dnes som sa vážila váhu mám stále rovnakú nepribrala som ani deko čo som veľmi šťastná a teším sa na 1.5 kedy začnem opäť dietovať :))
Caute kočky tak ja by som sa chcela k Vam pridat ale chcela by som dodrzat dietu celu ale nemam pevnu volu.Vidrzim cely den ale vecer sa neovladnem a jem aj ked nie som hlanaaaaaaaaa.Lebo si predstavi ze ake je to dobre.Drzte mi palce nech sa mi to konecne podaríííííí
Dobre Muška, môžeme teda od zajtra zacat..riadne na tvrdo priiiisne :) Lebo do leta musim dat dole 15kg...na tych 60...
Tak ideme od zajtra do toho? Idem podla tohto: diva.aktuality.sk mi dala Tany :) takze zajtra mliecko mliecko mliecko :)
A Matka, asi to bude lepsie,lebo ta salama je mastnaaa....tak skor asi ta sunka maskova daka kuracia. Dakujeem :)
dietna salama- podla mna to bolo myslene ako sunka..lebo salam ako taky je strasne tucny..takze radsej si daj kvalitnu sunku...kde je vysoky podiel masa, aspon nejakych 90 a viac %, ak sa da