Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ďakujem pekne ....dúfam,že cez Veľkú noc to vydržím...ja som k tomu baby pridala aj cvičenie,tak uvidím či to nepôjde rýchlejšie....denne cvičím 45min. na bicykli a ešte len také cviky na zadok....to sú moje problémové partie:).....dnes pekne 1deň:)
Pekny obed vam prajem dievcatka :)
Ako sa drzkate? Ja som zatial spokojna, kriticke obdobie asi preslo, uz je to okej, 4.den drzim tak ako treba :)
Muska stihlik dari sa vam ?? :)
A tany ja mam 167cm a 77kg. Chcem ist na 60, myslis ze sa mi to podari, ked budem dietu dodrziavat nadalej a cvicim doma len brusaky,drepy a nohy....kedze na zumbu teraz nemam cas :( hm??
Pekny slnecny dnik vam prajem :-*
caute babiky..
nooo tak priznavam ze uz od pondelka som dietu vypla ale musím sa pochvalit ze jem sice pravidelne ale v ovela mensich porciach.. vecer uz vobec..
vyprazdnovanie sa upravilo..
TANY - moja vaha 170 a vyska 172cm...
DALSI DEN USPESNE ZAMNOU :-)
cez velku noc to budem riešit radsej tak že si nabalim iba zdravu stravu vypadnem niekm z domu NECH TO VSETKO JEDLO DOMA NEVIDIM :-)
a dam na vaše rady nebudem sa važit denne zajtra zacnem 3den tak sa odvažim hmm po piatom ? :-)
SLADKE SNY BOJOVNIČKY
majus, držím palce a moc fandím...
PEKNY VECER DIEVCATA :) nebola som tu cele poobedie, robime fasadu,tak neni moc kedy :( Dari sa mi zatial vyborne :) dnes sme boli este aj v BA od rana...ostatni boli v restike a ja poslusne ovocie a zeleninku v kelimkoch :))...a okej tany,zajtra vahu vynecham :) len, vzdy sa rano vazim rovno z postele, ale posluchnem ta :)..
A vam ako sa dari? muska, stihlik...:)
Dominga 11 ... vitaj :))
dobru nocku vam prajem...papa zajtra
Dominga ... jasné že môžeš :)
Ahojte môžem sa k vám pridať?
Stihlik ano len touto dietou :) a mne to pojde teraz uz pomalsie to uz viem, ale ja sa nevzdaaaam, idem na korculk zhadzovat kilecka a formovat postavu, majte sa tu dobre