Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Dominga11

Ďakujem pekne ....dúfam,že cez Veľkú noc to vydržím...ja som k tomu baby pridala aj cvičenie,tak uvidím či to nepôjde rýchlejšie....denne cvičím 45min. na bicykli a ešte len také cviky na zadok....to sú moje problémové partie:).....dnes pekne 1deň:)

majusQa 21

Pekny obed vam prajem dievcatka :)

Ako sa drzkate? Ja som zatial spokojna, kriticke obdobie asi preslo, uz je to okej, 4.den drzim tak ako treba :)
Muska stihlik dari sa vam ?? :)

A tany ja mam 167cm a 77kg. Chcem ist na 60, myslis ze sa mi to podari, ked budem dietu dodrziavat nadalej a cvicim doma len brusaky,drepy a nohy....kedze na zumbu teraz nemam cas :( hm??

Pekny slnecny dnik vam prajem :-*

paupau

caute babiky..

nooo tak priznavam ze uz od pondelka som dietu vypla ale musím sa pochvalit ze jem sice pravidelne ale v ovela mensich porciach.. vecer uz vobec..

vyprazdnovanie sa upravilo..

TANY - moja vaha 170 a vyska 172cm...

stihlik

DALSI DEN USPESNE ZAMNOU :-)
cez velku noc to budem riešit radsej tak že si nabalim iba zdravu stravu vypadnem niekm z domu NECH TO VSETKO JEDLO DOMA NEVIDIM :-)
a dam na vaše rady nebudem sa važit denne zajtra zacnem 3den tak sa odvažim hmm po piatom ? :-)
SLADKE SNY BOJOVNIČKY

majusQa 21

PEKNY VECER DIEVCATA :) nebola som tu cele poobedie, robime fasadu,tak neni moc kedy :( Dari sa mi zatial vyborne :) dnes sme boli este aj v BA od rana...ostatni boli v restike a ja poslusne ovocie a zeleninku v kelimkoch :))...a okej tany,zajtra vahu vynecham :) len, vzdy sa rano vazim rovno z postele, ale posluchnem ta :)..

A vam ako sa dari? muska, stihlik...:)

Dominga 11 ... vitaj :))

dobru nocku vam prajem...papa zajtra

Tany

Stihlik ano len touto dietou :) a mne to pojde teraz uz pomalsie to uz viem, ale ja sa nevzdaaaam, idem na korculk zhadzovat kilecka a formovat postavu, majte sa tu dobre