13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Muška

Ahojte. Ja len tak narychlo. Drzim sa, len nemam kedy chodit na net, malujeme a bracho sa stahuje, takze pendlujem medzi tymito aktivitami. Vsetko chceme stihnut do velkej noci. Inak, mam vazne obavy z tych sviatkov. Co robit?

stihlik

Tany ty si schudla 14kg ? teda ty si Hviezda super a iba touto dietkou ? či aj niečo ine ? teraz sme v podstate na tom rovnako uvidieme akym tempom to pojde dole teda no fandim ti .-) AJ JA CHCEM 60-65 CO MYSLIS ZA KOLKO SA NAM TO MOŽE PODARIT ?

Tany

Ja som mala tiež problémy z vyprázdňovaním ... daj si hruškový džús a za tým vodu a hneď budeš bežať na WCko :)
Stihlik ja mam 175cm mala som 90kg ... teraz mam 76kg ... a po ďalšej mliečnej (predpokladám že zase si ju dám 2x za sebou )... chcem mať 60-65 :) uvidíme ako to pôjde :)
Držte sa holky

stihlik

paupau AHOJ S VYPRAZDNOVANIM SOM MALA AJ JA PROBMELI MINULE KOLO A ZAČALA OSM TO RIEŠIT RANO POHAR VLAŽNEJ VODY AJ POL LITRA A ZA TYM KAVU...A SLO TO A JASNE POHYB... AJ KED JE PRAVDA ŽE SOM UŽ POKUKALAVA AJ PO GLICERINOVOM ČIPKU A dufalaku nastastie nebolo treba .-) tak nezufaj držim palce

stihlik

majusQa 21, MUSKA no ako sa dari ? :-)
VCERA SOM VYDRŽALA MLIEČKO AJ CVIČIT SOM BOLA :-) dokonca som piekla perniky a ani sOm neokoštovala :-) HRDA SOM ZATIAL NA SEBA :-) Uvedomujem si že cez velku noc to budte tažke ale musime vydržat potom mne začne už skuškove v skole a v tedy by som to nezvladla už isto :-) INAK BABY KOLKO VAŽITE A MERIATE A NA KOLO BY STE CHCELI IST ?
Ja mam 176cm a 75kg :-/ aspon tych 65 by som chcela tak do tohoo :-)
PRAJEM KRASNY DEN :-x

Lutska

Dobre ranko. Tany, to je dobry napad. Ja si dam tiez taky ocistny den...viac menej mliecny. :-) Tak nech sa nam dari. :-)

Tany

Dobré ránko baby. Dnes som si navrhla viac menej mliečny deň, len obed si dám normálny :)
Ako sa vám darí, pochváľte sa. Inak dobrá rada pre nove bojovníčky, nevážte sa každý deň!!! Stačí raz za týždeň :)

Silviag

Paupau určite schudneš. Teším sa, že sa k nám pridáš. Musíš si veriť a nesmieš sa sústrediť na to, že držíš dietu. Uvidíš, že to zvládneš. My Ťa povzbudíme. Ahoj.

paupau

noo dobre teda, aj keď som už začínala byť skeptická že načo to je dobré keď dole nešlo ani kilo ale skúsim to s vami ešte raz od 2.5. druhé kolo ... fakt som zvedavá :)