Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Nikki kľudne sa môžeš pridať k nám. Aspoň sa nám bude lepšie chudnúť. A z akej váhy chceš schudnúť? Ja zo 65kg.
ahojte kočky...velmi vás obdivujem a sledujem vás každý den.
Silviag od 2hého mája s ak vám pravdepodobne pridám aj ja.Váha mi stojí a nechce sa posunút dolu.Chcela by som ešte aspon nejkaé 3-4 kg.
Tak uvidíme.Pekný den zatial.
Ahojte babenky. Dúfam že ste riadne vykúpané a navoňané. Najviac u nás prežívala moja mladšia 8 ročná dcerka, ktorá si stále rátala kupačov a kinderká. Ja som si cez veľkú noc dopriala aj šalát,šumku a chren. Ináč bolo mi trošku zle, lebo som nebola naučená na taký prísun do tela.Ale ináč v pohode. Kočky a toho 2.5.začíname od znovu s dietou.Ja sa už teším.Cieľ je 60 kg a potom 55kg. Musím sa priznať, že som pribrala 1 kg.Ale to týmito sviatkami. Príjemný deň Vám prajem.Ostatným, ktoré chudnú držím palčeky.
Ahojte dnes som sa mala paraaaaaadne :) stravovala som sa ani trosku inak ako som si predstavovala vcera vecer no hlavne je ze mam stale rovnaku vahu... maximalne mi kolise pol kila hore dole :) co som velmi radaa :)) ako sa dari vam? co sme zacali spolu 18.3 drzite sa? :)
ahojte Kočky
dnes končim 4den a zatial v poriadku chutes su divoke ale vydržime ! .-) ESTE SOM SA NEVAŽILA ALE ZAJTRA BY SOM SA CHELA TAK HADAM AM TO NEODRADI DNES SOM BOAL NA DOBRE DLHEJ TURE TAK MOŽNO AJ TO POMOŽE...
INAK NA SPALOVANIE TUKOV JE SUPER "JUMPING"CVIČENIE NA TRAMPOLINKACH TIEŽ SOM S TYM ZAČALA LEN SI ZISTITE ČI SA CVIČI AJ U VA SV MESTE NA NETE JE VSETKO...
MOOC DRŽIM POLCE RANO SA VAŽIM TAK DAM VEDIET :-)
kasne sviatk
y prajem
majusQa 21... ja neviem či zhodíš toľko koľko som zhodila ja... to záleží od teba :)