Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte kočky. Majka neboj sa aj ty budeš mať tiež voľné nohavice, len musíš byť trpezlivá. Ja som tiež názoru, že neni túto dietu držať po sebe viac ako 2x. A ja som aj rada, že sme mali teraz dlhšiu prestávku. Ja som mala tiež iba 1 deň voľný medzi jednotlivými dietami. Prvý krát 6 kg a pri druhej som schudla iba 2 kg. Ale aj tak som bola nesmierne šťastná.Teraz som zvedavá či dosiahnem svoju "vysnívanú" váhu.Už sa teším na 2.5.
Mirča kľudne sa môžeš k nám pridať bude sa ti to lepšie dodržovať.Príjený deň.
Majka .. keď sme skončili prvú 13 dňovku mali sme pauzu 1 deň a začali sme odznova ďalších 13 dní.... teraz sme mali dlhšiu pauzu (neodporúča sa dlhšie držať túto diétu ako 2x za sebou)
Budem rada ak nás začne od 2.5. čo najviac dietovať :)
Ja z mamčou ideme do toho na 100%
Mirča ide o mliečnu diétu... držím palce, nech to zvládneš bez prehreškov :)
Ahojte oakú dietu ide možem ju držať s Vami
1 den? sak ty si teraz mala dlhsie pauzicku nie? a pri tejro diete som citala ze nie je dobre drzat ju po sebe, ze by mala byt pauza nejaka...
Ale ak staci 1 den, to mi vychadza akurat, ze 2 mozem zacat s vami :)
A nenastane pak jojo efekt, ked v kratkom obdobi rychlo schudnem? aj ked nebudem papat pecivo a sladke obmedzene...hm?
majka my sme si dávali pauzu 1 deň, je to na tebe akú pauzu si dáš :)
Ahojte :) joj, ako vam zavidim,budte rady ze vam padaju gate :) To normalne gratulujem :)
Ja som sa dnes poobede vazila, tak zislo dole 6kg...ale nohavice su zatial ako tak ok :) heh...
Joj vy idete zacat 2.5 :( ja este 5 dni dietujem... potom si mam dat tyzden pauzu? a opat zacat?...
aj vam prajem pekny den :)
Tany ja ti mám tiež taký problém, že mi nohavice padajú. Ale nechcem si ešte kúpiť nové a tak robím na opasku nové dierky.Ešte v skrini mám 4 nohavíc, ktoré ešte neoblečiem, lebo som mala vtedy 57 kg.Tiež sa teším na 2.5.Keby ste vedeli aký rozruch som spôsobila v okolí aj v robote. Nikdo neveril,že schudnem pri tejto diete.Každý si pýta tu dietu. Ostatné bojovníčky čo je s vami nejako sa vám nechce písať. Pekný deň prajem.
Ahojte kočky, ja som sa tu nemohla vôbec dostať cez sviatky neviem prečo mi nešla stránka ... ale hlavné je že už ide :)
Ja som cez sviatky pribrala kilo.. no cez dnešný deň sa ho aj zbavím :) Tešíím sa veeeeľmi na 2.5 keď začneme s chudnutím a zbavíme sa ďalších kíl.
No mám taký problém... všetky rifle sú mi veľké a ide mi to poriadne na nervi všetko mi dapá a nove si nechcem zatial kupovať kedže chcem ešte dosť schudnúť. :( ani opasky nepomáhajú, vysia na mne ako na vešiaku hrôza ..
Už aby sme mali po ďalších 26 (+/- 1 deň )dňoch a boli krásne štihlee :)
silviag:z váhy 65,8 kg. tolko som mala v nedelu ráno nalačno...
mám výšku 168, tak snád sa mi podarí zhodit tie 4 kilá. Podla mna nei som náročná, tka snád to zíde :D:D